Eclere cu crema de ciocolata si fondant O noua reteta isi face loc pe blog 🙂 Si este una de eclere delicioase, cu o crema fiarta de ciocolata si o...
Sos Marinara pentru paste Una dintre cele mai simple reteta de sos de rosii pentru paste. Desigur, reteta este de origine italiana, napoletana mai exact. Savoarea acestui sos este data...
Tarta linzer cu gem Una dintre acele retete cu care nu dau gres. E rapida, perfecta pentru atunci cand se anunta musafiri surpiza. Iar ei vor avea parte de o...
Fursecuri din albus si cocos Una dintre cele mai simple si delicioase retete cu albusuri. De multe ori sunt intrebata ce fac cu albusurile ramase. Uneori le congelez, se pastreaza...
Salam de biscuiti O reteta indragita de toata lumea isi face loc pe blog 🙂 . Cu siguranta fiecare are propria versiune, asa ca va aduc si eu varianta mea,...
Crema de unt cu bezea elvetiana sau Swiss meringue buttercream O crema fina ,pe baza de albusuri , unt si zahar. Este potrivita pentru decorat briose , torturi, prajituri. Are...
Paine de casa Este cea mai buna paine pe care am facut-o pana acum. Am incercat tot felul de combinatii , insa aceasta e preferata mea. Miezul e moale si...
Tort de ciocolata Blat cu migdale, gem de caise, putin rom si crema de ciocolata. Nimic mai simplu si mai bun. Ca si bonus, tortul poate fi gata in  2...
Tort Padurea Neagra Acesta e un tort ce merita incercat ! E foarte usor de facut si e delicios. Reteta originala provine din Germania, si e obligatoriu sa contina lichior...