Ingredients
-
90 gr albusuri
-
175 gr zahar
-
250 gr unt
-
un praf sare
-
un praf ( un sfert de lingurita ) sare de lamaie
Crema de unt cu bezea elvetiana sau Swiss meringue buttercream
O crema fina ,pe baza de albusuri , unt si zahar. Este potrivita pentru decorat briose , torturi, prajituri. Are o tinuta buna si la temperatura camerei, nu curge, ramane ferma. Se poate aroma dupa gust, ciocolata, fructe , cafea.
Steps
1
Done
|
Preparare crema de unt cu bezea elvetiana
|
Alina, după ce albusurile s-au bătut, când incorporam untul, luam vasul de pe oala cu apa fierbinte?
Oare dacă nu schimbam paleta nu va ieși la fel de ok? (Încă nu dețin un robot prea profi, ci doar un mixer cu putere medie)
Mulțumesc!
Vasul cu albusurile il luam de pe oala in momentul in care zaharul s-a topit. Nu se mixeaza pe baie de aburi. Poti incerca si fara paleta
Buna! Cantitatile folosite de tine sunt suficiente pt a imbraca si orna un tort?
Nu cred! Depinde de mărimea tortului dar cred ca doar pentru îmbrăcat ar ajunge.
Foarte buna crema la ornat tort!!usor de facut!
Multumim!!!
Cu mare drag !
Buna. Nu faci si video-uri?ar fii bine pt incepatori ?
Momentan nu , pe viitor poate 🙂
Te rog fă un video sa putem învăța și noi cele fără experiență .
Multumesc mult pentru aceasta reteta si nu numai! Am incredere in toate retetele tale. Am incercat mai multe si nu am dat gres cu nici una. Multumesc mult de tot! Sanatate si succes in tot ce faci!
Bună seara,
Aș putea folosi un mixer normal pt amestecul ingredientelor?
Mulțumesc!
Se poate, insa va dura mai mult 🙂