Curd de portocale Una dintre cele mai fine si aromate creme. Sucul de portocale proaspat stoarse sta la baza acestei cremei. Este foarte simple de facut si poate fi baza...
Fursecuri cu dulce de leche Mai sunt cunoscute si sub denumirea de Alfajores, traditionale in America de sud, au ajuns si in Europa, fiind foarte indragite. Aceste fursecuri sunt foooarte...
Entremet Blanca Gustul fin si combinatia de arome ma face sa apreciez in fiecare zi, tot mai mult, acest tip de tort. Realizarea lui nu este complicata insa necesita mai...
Tort Trio mousse au chocolat De mult ma pregatesc sa public aceasta reteta. Dupa mai multe incercari am ajuns la rezultatul dorit de mine. Cremele sa fie pufoase, cremoase, iar...
Prajitura Ana O combinatie inedita, insa extrem de delicioasa. Blat dacquoise cu nuca, crema fina de lamaie, visine dulci -acrisoare si frisca naturala. Este o prajitura extrem de fresh. Cu...
Covricheese Covricheese sau rulouri cu cascaval/ sunca, sunt atat de bune si practice pentru a fi luate la pachet. Puteti opta pentru umplutura voastra preferata. Aluatul este unul fraged si...
Tort cifra cu crema de lamaie In tendinte anul acesta, tortul cifra este foarte versatil. Se poate adapta orice crema, blatul poate fi modelat (decupat) cu usurinta si este foarte...
Entremet Noire cu zmeura Zmeura si ciocolata, una dintre cele mai grozave combinatii. Asadar a ajuns in tortul Noire, blat umed de cacao, mousse de ciocolata, zmeura proaspata si glazura...
Prajitura Valurile Dunarii Acum e sezonul visinelor. Dupa ce am mancat pe saturate, am pus o parte la congelator iar din restul am facut aceasta delicioasa prajitura. Este o prajitura...
Tort Choux de ciocolata Pentru ca ne plac foarte mult choux-urile si eclerele, iar evenimentul cerea un tort, le-am combinat. Si a iesit acest minunat tort, care are la baza...