0 0
Curd de portocale

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Orange curd
4 buc galbenusuri
100 grame zahar
400 ml suc proaspat stors deportocale
40 grame amidon
40 grame unt 82 % grasime

Curd de portocale

  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Share

Curd de portocale

Una dintre cele mai fine si aromate creme. Sucul de portocale proaspat stoarse sta la baza acestei cremei. Este foarte simple de facut si poate fi baza multor creme. Se poate folosi ca atare, se poate adauga in inghetata, sau la mousse-uri. Va las reteta sa o incercati ^_^

 

(Visited 1,927 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Preparare curd de portocale

Prima data vom amesteca galbenusurile cu zaharul pana acestea se deschid la culoare, apoi von adauga si amidonul.
Punem sucul de portocale intr-o cratita pe foc pana acesta ajunge aproape de punctul de fierbere. Apoi il luam de pe foc si il turnam in fir subtire amestecand mereu cu telul.
Punem amestecul in cratita si la foc mediu, amestecand mereu pana se ingroasa precum o budinca.
Oprim focul si amestecam bine, apoi adaugam pe rand cate o bucata de unt. Cand am terminat de incorporat untul nostru, crema este gata. Tot ce mai avem de facut este sa asteptam sa se raceasca, apoi o putem folosi. Pentru a nu prinde crusta, puneti o folie trasparenta direct peste crema. Se poate pastra la frigider, intr-un borcan cu capac pana la 4-5 zile. Enjoy !

Lucky Cake

Fursecuri cu dulce de leche
previous
Fursecuri cu dulce de leche
prajitura Orangina
next
Prajitura Orangina
Fursecuri cu dulce de leche
previous
Fursecuri cu dulce de leche
prajitura Orangina
next
Prajitura Orangina
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
ynna

Un site minunat cu retete perfect explicate si cu rezultate woow, super delicioase. Urmaresc si astept cu nerabdare zilnic sa vad ce mai apare nou pe site sa pot incerca pentru cei dragi. !!!MAXIME FELICITARI, fain tare ca acum sunt si video, urmaresc cu interes.
P.S astept cu drag si o reteta de savarina, nu am gasit pe site, multumesc muult