Chec marmorat Este un chec foarte gustos, ce se patreaza fraged cateva zile si partea mea favorita este textura lui umeda, nu este deloc uscat sa inecacios. Eu l-am facut...
Maiua naturala este un amestec de faina, cu apa si iaurt care fermenteza, si astfel produce acelasi efect ca si drojdia. Ajuta aluatul sa creasca, facand painea pufoasa si gustoasa....
Tocanita de cartofi cu ciuperci pleurotus Simpla, fara carne, dar foarte gustoasa . Va recomand cu drag sa incercati aceasta reteta, se face rapid si iese o bunatate. Este potrivita...
Friptura de vita cu legume Friptura de vita ce se topeste in gura, acompaniata de un minunat sos dulce-acrisor si legume delicioase. O masa perfecta pentru o petrecere in familie,...
Tocanita de vita cu legume Nu e iarna fara tocanita de vita . E mancarea noastra de suflet in zilele reci, reconfortanta, satioasa si gustoasa. Langa ea nu iti trebuie...
Placinta cu ton si porumb Va spun ca e wow ! prima data cand am facut aceasta reteta am ramas placut surprinsa. Aluatul e fraged, iar umplutura aromata si suculenta. ...
Baghete simple Reteta e foarte simpla, bagheta foarte buna. Ca sa iasa o bagheta cu miez pufos si aerat, aluatul trebuie lasat mai moale. Coaja va fi crocanta si delicioasa.
Paine de casa Este cea mai buna paine pe care am facut-o pana acum. Am incercat tot felul de combinatii , insa aceasta e preferata mea. Miezul e moale si...
Tort de ciocolata Blat cu migdale, gem de caise, putin rom si crema de ciocolata. Nimic mai simplu si mai bun. Ca si bonus, tortul poate fi gata in 2...
Placinta ciobanului sau Shepherd’s Pie Este o mancare recomfortanta, perfecta pentru sezonul rece. Originea acestei retete e englezeasca, si se prepara in general cu carne de miel, uneori cu...