Ingredients
Este o prajitura delicioasa, mi-a placut tare mult :). Poate si pentru ca e cu zmeura si ciocolata , va propun sa o incercati si apoi sa imi puneti daca v-a placut 🙂
Ingrediente blat ( tava 25 * 35 cm ) :
6 oua
100 gr unt topit
100 ml lapte
150 gr zahar
100 gr ciocolata neagra topita
2 lg cacao
200 gr faina
1/2 plic praf de copt
Ouale le batem cu un mixer impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul, cam 5 minute, adaugam untul topit , laptele caldut , amestecam bine apoi punem faina amestecata cu praful de copt si cacao, iar la urma ciocolata topita.Amestecam cu grija pana ciocolata s-a incorporat bine apoi o punem la copt intr-o tava tapepata cu hartie de copt (25/35) la 180 grade cam 30 -35 minute. Lasam blatul sa se raceasca .
Crema :
- 400 ml smantana pt frisca , am mixat-o bine,
- 250 gr crema de branza si 2 linguri de miere am amestecat-o cu un plic de gelatina (10 gr) hidratata si topita . Apoi am amestecat trei sferturi din frisca cu crema de branza si  cu 4 linguri gem de zmeura.
- 200 grame zmeura proaspata
- Blatul l-am taiat in 2 , peste un blat am pus crema, zmeura proaspata, apoi deasupra celalalt blat si am dat la frigider minim 2 ore. Frisca ramasa am amestecat-o cu 2 linguri jeleu zmeura si am decorat prajitura cu ajutorul unui pos . Enjoy!
Steps
1
Done
|
|