0 0
Pui dulce picant Thai

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pui dulce picant Thai

Share

Uneori ma duc la cumparaturi si imi cumpar tot felul de ingrediente, pe  care nu le-am mai  folosit dar imi atrag atentia. De data aceasta am luat un sos dulce picant thailandez foarte aromat. Asa ca am trecut la treaba.

Ingrediente:

1 buc piept de pui cam 300 gr

o jumatate ananas

un jumatate de ardei

1 ceapa

un morcov

1 lingura sos de peste

sos de soia

1 catel de usturoi

o lingurita ghimbir razuit

1 lingura amidon

2 linguri ulei de masline

3 -4 linguri sos dulce picant sau doar dulce 🙂

seminte susan

taietei ( de care va plac)

Preparare:

Amestecam pieptul de pui taiat cuburi cu amidonul si sosul de peste. Intr-o tigaie punem jumatate din uleiul de masline apoi adaugam usturoiul razuit si ghimbirul si le calim 30 secunde, sa nu se arda, apoi adaugam ardeii taiati , ceapa solzisori, morcovii rondele si ananasul bucati.Adaugam 2 linguri de sos de soia, lasam pe foc cam 5 minute pana legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam sosul dulce picant.Mai lasam un minut apoi le rasturnam pe o farfurie. In aceeasi tigaie punem restul de ulei si prajim pieptul de pui,cam 5 minute, adaugam 1 lingura de sos soia si apoi legumele prajite inainte.Adaugam 50 ml apa si mai le  lasam cam 3-4 minute pe foc, daca scade prea tare sosul mai putem adauga 1-2 linguri de apa.Taieteii ii fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand taieteii s-au fiert ii punem peste carne amestecam, presaram seminte de susan si servim. Enjoy!

 

Lucky Cake

previous
Smoothie de fructe
next
Prajitura cu crema de frisca si zmeura
previous
Smoothie de fructe
next
Prajitura cu crema de frisca si zmeura
Subscribe
Notificare despre
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Georgian

A iesit bun. Eu am dublat cantitatile si nu a intrat nici jumatate de ananas, deci probabil era vorba de o jumatate de conserva sau un baby ananas. Daca tot corectam punem si “o jumatate de ardei”.