0 0
Tort Cheesecake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Blat de cacao
75 grame faina
50 ml lapte
15 grame cacao
1 buc ou
50 grame zahar
25 ml cafea
35 ml ulei
3 grame praf de copt
3 grame bicarbonat de sodiu
un praf de sare
Crema de branza
600 grame crema de branza
3 buc oua
150 grame zahar pudra
150 grame ciocolata cu continut ridicat de cacao
50 ml smantana pt frisca
1 lingurita extract vanilie
200 grame fructe de padure
15 grame amidon

Tort Cheesecake

  • 2 h 30 min
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Share

Tort Cheesecake

Nu iti trebuie nici un motiv de sarbatoare sa preagatesti acest tort , pur si simplu e grozav de gustos. In plus se face repede, puteti adauga diverse fructe, atat proaspete cat si congelate. Combinatia de vanilie si ciocolata plus fructe acrisoare este una care noua ne place foarte mult. Va invit cu drag sa testati reteta ^_^

 

 

Steps

1
Done

Preparare blat

Incepem ca intodeauna prin a preincalzi cuptorul , la 175 grade.
Apoi luam un tel, cu acesta vom realiza intregul tort, nu avem nevoie de alte unstensile.
Cacaua se amesteca cu zaharul. Apoi se adauga cafeaua fierbinte, amestecam bine. Adaugam ouale , amestecam bine iar, apoi praful de sare si uleiul, cu lapte si la urma faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul.
Turnam amestecul intr-o tava rotunda cu inel detasabil, de 20 cm , inalta de 8 cm ( sau o tava de 22 cm inalta de 6 cm) tapetatat cu hartie de copt. Lasam sa se coaca blatul timp de 20 minute.

2
Done

Preparare crema cheesecake

Intre timp facem cremele. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Ciocolata o topim pe baie de aburi , apoi o lasam sa se raceasca.
Branza o mixam cu 100 grame zahar, cate un ou pe rand, usor pana se o omogenizeaza.
Impartim crema in 2 parti egale. In jumatate punem ciocolata topita, amestecam pana se omogenizeaza.
In cealalta jumatate punem vanilia, smantana, amidonul si restul de zahar pudra.
Dupa cele 20 minute scoatem blatul din cuptor, dam cuptorul la 155 grade. Turnam peste blat mai intai crema de ciocolata, apoi cu grija si cea de vanilie.
La final punem fructele peste crema si dam la cuptor aproximativ 1 ora si jumatate. Dupa 1 ora verificam tortul, daca se rumeneste prea tare deasupra mai putem reduce usor temperatura.
Cand acesta este gata in mijloc este inca usor moale, nu are nimic, dupa 3 ore la frigider va fi numai bun de mancat. Enjoy !

Lucky Cake

Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
previous
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
supa de rosii cu tortellini
next
Supa de rosii cu tortellini
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
previous
Pastrav, sos suedez de lamaie si orez
supa de rosii cu tortellini
next
Supa de rosii cu tortellini
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here