0 0
Tort Angel Cake

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Tort Angel Cake

Distribuie

Nu vi se intampla sa va ramana prea multe albusuri? Mie da! Asa ca le congelez si le folosesc incercand retete. De data aceasta am facut Angel Cake, o praji din albusuri si am completat-o cu o crema de mascarpone si ciocolata.

Ingrediente:

275 ml albusuri( aproximativ 8 )

150 grame zahar

100 gr faina

coaja de la o lamaie razuita

o lingura zeama de lamaie

un praf de sare

Crema de branza

125 gr crema de branza gen Philadephia

150  gr mascarpone

100 gr ciocolata alba topita

1 lingura zahar praf

1 lingura zeama de lamaie

Ornat:

oua de ciocolata

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma, adaugam zeama de lamaie si coaja de lamaie, apoi mixam in continuare si adaugam zaharul putin cate putin.Cand am incorporat tot zaharul, spuma de oua trebuie sa fie lucioasa si ferma. Adaugam faina amestecand de jos in sus, in 3 etape pana cand am adaugat-o pe toata.O punem intr-o forma de copt de gulguf si o dam la cuptor la 180 grade timp de 30-  40 minute, pana trece testul scobitorii. O lasam sa se raceasca cam o ora. Cu un mixer amestecam crema de branza cu mascarpone , zeama de lamaie si zaharul praf , apoi adaugam ciocolata topita.Cand prajitura s-a racit o ornam cu crema de branza si oua de ciocolata. Se serveste cu sos de capsuni sau gem de capsuni. Enjoy!

(Visited 363 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
shake de banane si capsuni
următoare
Vita in sos de rosii
anterioară
shake de banane si capsuni
următoare
Vita in sos de rosii

1
Lasa-ne un mesaj

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Olimpia Barbu Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Olimpia Barbu
Vizitator

Arata mirific….trecut pe lista…