0 0
Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui

Distribuie

Risotto , o mancare delicioasa! foarte usor de facut si foarte gustos . De data aceasta cu sparanghel , ca tot e sezon 😉

Ingrediente Risotto

200 gr orez pt risotto

1,5 litri supa limpede de legume sau pui

100 ml vin

1 catel de usturoi

1 ceapa

50 gr unt

4 lg ulei de masline

sare, piper

50 gr parmezan ras + pt servit

Sparanghel – 6-8 fire

Supa trebuie sa fie fierbinte, asa ca eu o tin pe foc la minim. Intr-o tigaie incapatoare punem uleiul de masline si jumatate din unt. Legumele le tocam marunt, si le calim pana se inmoaie cam 5-6 minute. Adaugam orezul si il lasam pana devine sticlos, amestecand mereu, cam 1-2 minute. Dam focul pe mediu. Adaugam supa fierbinte, cam 100 ml o data, sau 2 polonice, amestecam pana scade, apoi adaugam vinul, amestecam pana scade tot lichidul . Apoi mai adaugam 100 ml supa, lasam pana scade lichidul si tot asa pana cand orezul este aproape gata. Cu 5 minute inainte de a fi gata adaugam sparanghelul taiat bucati, ultima portie de 100 ml supa o punem si o lasam pana cand orezul nu e apos, dar nici prea uscat. La final adaugam sarea, piperul si restul de unt si parmezanul. Reteta de saltimbocca o gasiti aici  Saltimbocca . Enjoy!

(Visited 383 times, 1 visits today)

Lucky Cake

cheesecake cu cirese
anterioară
Cheesecake cu cirese fara coacere
Inghetata de zmeura
următoare
Inghetata de zmeura
cheesecake cu cirese
anterioară
Cheesecake cu cirese fara coacere
Inghetata de zmeura
următoare
Inghetata de zmeura

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre