2 0
Cheesecake cu cirese fara coacere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Cheesecake cu cirese fara coacere

Share

Deliciu de vara !  Ce poate fi mai bun decat un cheesecake cu fructe de sezon ? hmmm …grea intrebare 🙂 . Mie mi-e in topul preferintelor 😉

Ingrediente cheesecake ( tava de 22 cm ):

  • 200 gr biscuiti
  • 75 gr unt
  • 400 gr crema de branza
  • 200 ml smanatana pt frisca
  • 150 gr zahar
  • 200 gr ciocolata alba
  • 1 plic gelatina granule
  • 300 gr cirese fara samburi
  • 100 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 1 lingura faina

Biscuitii ii sfarmam in robotul de bucatarie, adaugam untul topit , amestecam  bine pana se omogenizeaza.  Punem biscuitii in tava de copt , apasam bine cu fundul unui pahar. Dam la rece pana pregatim crema. Mixam frisca cu zaharul pana se intareste . Apoi adaugam crema de branza si ciocolata topita pe baie de aburi. Gelatina o hidratam si o topim ,  fara a fierbe, si o adaugam peste crema. Amestecam bine si turnam jumatate peste blatul din biscuiti.

Adaugam apoi jumatate din cirese , taiate in doua si restul de crema. Dam la rece peste noapte, sau minim 4 ore. Inainte de servire , cu ajutorul unui blender , mixam ciresele ramase impreuna cu apa si zaharul. Le punem la foc si cand incep sa fiarba adaugam faina . Fierbem pana incepe sa se ingroase. Il lasam pana se ajunge la temp camerei. Apoi scoatem cheesecake-ul si turnam sosul de cirese peste. Adaugam fulgi de migdale , cirese jumatati , decoratiuni de ciocolata. Enjoy !

(Visited 14,471 times, 1 visits today)

Lucky Cake

Porto-limonada
previous
Porto-limonada
Risotto cu sparanghel
next
Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui
Porto-limonada
previous
Porto-limonada
Risotto cu sparanghel
next
Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui
guest
14 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Camelia Posirca
12.06.2015 23:50

vai vai ce bunatate,trebuie incercat …urgent

Rodi Chiran
14.06.2015 10:20

Ce fel de crema de branza ??

Luckycake
14.06.2015 13:09

Rodi Chiran , crema de branza Philadelphia, Exquisa, Goldessa

Mihaela Jurji
28.06.2015 11:20

nu ai scris cat zahar punem la jeleul de deasupra 🙂

teodora
teodora
05.06.2016 13:26

Pot sa inlocuiesc faina cu amidon? MULTUMESC

Ileana
Ileana
14.12.2016 23:26

Arată demențial!!

Andree
Andree
30.05.2017 18:19

Buna!!! Ce biscuiti folosesti?

Denisa
Denisa
31.05.2019 16:17

Unde găsim decorațiunile de ciocolată?

Baciu silvuca
Baciu silvuca
01.06.2019 09:04

Și eu o sa incerc sa l prepar . Pare foarte bun

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x