2 0
Cheesecake cu cirese fara coacere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Cheesecake cu cirese fara coacere

Share

Deliciu de vara !  Ce poate fi mai bun decat un cheesecake cu fructe de sezon ? hmmm …grea intrebare 🙂 . Mie mi-e in topul preferintelor 😉

Ingrediente cheesecake ( tava de 22 cm ):

  • 200 gr biscuiti
  • 75 gr unt
  • 400 gr crema de branza
  • 200 ml smanatana pt frisca
  • 150 gr zahar
  • 200 gr ciocolata alba
  • 1 plic gelatina granule
  • 300 gr cirese fara samburi
  • 100 ml apa
  • 50 gr zahar
  • 1 lingura faina

Biscuitii ii sfarmam in robotul de bucatarie, adaugam untul topit , amestecam  bine pana se omogenizeaza.  Punem biscuitii in tava de copt , apasam bine cu fundul unui pahar. Dam la rece pana pregatim crema. Mixam frisca cu zaharul pana se intareste . Apoi adaugam crema de branza si ciocolata topita pe baie de aburi. Gelatina o hidratam si o topim ,  fara a fierbe, si o adaugam peste crema. Amestecam bine si turnam jumatate peste blatul din biscuiti.

Adaugam apoi jumatate din cirese , taiate in doua si restul de crema. Dam la rece peste noapte, sau minim 4 ore. Inainte de servire , cu ajutorul unui blender , mixam ciresele ramase impreuna cu apa si zaharul. Le punem la foc si cand incep sa fiarba adaugam faina . Fierbem pana incepe sa se ingroase. Il lasam pana se ajunge la temp camerei. Apoi scoatem cheesecake-ul si turnam sosul de cirese peste. Adaugam fulgi de migdale , cirese jumatati , decoratiuni de ciocolata. Enjoy !

(Visited 16,256 times, 1 visits today)

Lucky Cake

Porto-limonada
previous
Porto-limonada
Risotto cu sparanghel
next
Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui
Porto-limonada
previous
Porto-limonada
Risotto cu sparanghel
next
Risotto cu sparanghel si saltimbocca de pui
guest
14 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Camelia Posirca

vai vai ce bunatate,trebuie incercat …urgent

Rodi Chiran

Ce fel de crema de branza ??

Luckycake

Rodi Chiran , crema de branza Philadelphia, Exquisa, Goldessa

Mihaela Jurji

nu ai scris cat zahar punem la jeleul de deasupra 🙂

teodora

Pot sa inlocuiesc faina cu amidon? MULTUMESC

Ileana

Arată demențial!!

Andree

Buna!!! Ce biscuiti folosesti?

Denisa

Unde găsim decorațiunile de ciocolată?

Baciu silvuca

Și eu o sa incerc sa l prepar . Pare foarte bun