Ingredients
-
Pate brise
-
-
250 grame faina
-
130 grame unt
-
1 bucata galbenus
-
50 ml apa rece
-
5 grame sare
-
-
Umplutura
-
-
100 grame bacon
-
300 grame ciuperci
-
2 bucati ceapa verde
-
1 lingura ulei
-
50 grame smantana fermentata cu 30 % grasime
-
200 ml smantana de gatit
-
1 bucata ou
-
1 bucata galbenus
-
50 grame cascaval
-
un praf nucsoara
-
dupa gust sare/piper
Quiche cu bacon si ciuperci
Imi place foarte mult aceasta tarta, e foarte versatila. Putem adauga ce dorim in umplutura. Pui, spanac, masline, praz, sau chiar simpla, va iesi o bunatate. De data aceasta am folosit ce am avut la indemana in frigider 🙂
Steps
1
Done
|
Aluat briseAluatul acesta este foarte fraged si se face foarte usor. Trebuie lucrat repede, eu folosesc un robot de bucatarie cu cutit. |
2
Done
|
Umplutura QuicheCiupercile le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le taiem felii. Punem uleiul in tigaie, adaugam si ciupercile. Le lasam pana scade apa lasata de acestea si incep sa se rumeneasca usor. Adaugam imediat baconul taiat cubulete si ceapa verde, continuam sa le calim pana sunt rumene. |