0 0
Prajitura fondanta de ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gr ciocolata cu continut ridicat de cacao
50 gr ciocolata cu lapte
4 buc oua
10 grame amidon
130 grame zahar
50 grame migdale macinate
30 grame cacao
100 grame unt
un praf de sare

Prajitura fondanta de ciocolata

  • 40 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

Share

Prajitura fondanta de ciocolata

 

Eu iubesc ciocolata si acest desert are din plin ^_^

Prajitura este fara faina, fara praf de copt, cu migdale si ciocolata de buna calitate. Se pregateste in 10 minute, apoi cuptorul isi face treaba. Rezultatul va fi o prajitura cu muuulta ciocolata, densa insa foarte moale. Se serveste la temperatura camerei 🙂

Daca va plac retetele mele, va astept si pe facebook, grupul oficial al paginii  https://www.facebook.com/groups/1639769526304770/

Steps

1
Done

Preparare

Un sfat : alegeti ciocolata de calitate deoarece este gustul predominant.
Avem nevoie de o tava de 20 cm.
Ciocolata o punem impreuna cu untul la topit, pe baie de aburi.
Intr-un bol amestecam ouale cu zaharul, cernem cacaua si o adaugam. Urmeaza si restul ingredientelor, amestecam doar cu telul, pentru a iesi cat mai pufoasa.
Preincalzim cuptorul la 170 grade. Adaugam ciocolata cu untul, amestecul sa fie caldut. Incorporam ciocolata in aluat si turnam in forma de copt tapetata cu hartie de copt. Turnam aluatul uniform in tava si coacem prajitura pentru 30 minute.
O lasam sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei, apoi se poate servi. Servita calda merge perfect cu un glob de inghetata ;)

Lucky Cake

Pulpe de pui in sos de rosii si piure de cartofi
previous
Pulpe de pui in sos de rosii si piure de cartofi
Quiche cu bacon si ciuperci
next
Quiche cu bacon si ciuperci
Pulpe de pui in sos de rosii si piure de cartofi
previous
Pulpe de pui in sos de rosii si piure de cartofi
Quiche cu bacon si ciuperci
next
Quiche cu bacon si ciuperci
Subscribe
Notificare despre
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Adi

Buna, doresc sa fac acest tort in tava de 35×25 cm , cu crema de mascarpone si frisca.Dublez cantitatile sau de 2,5 ori. Sa- l fac mai inalt si sa -l decorez cu crema si fructe sau il pot taia si sa- i pun crema si in interior ? Nu este putin mai greu blatul ? Multumesc