0 0
Fursecuri cu nuca si ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
150 grame faina
100 grame unt
70 grame nuca
1 galbenus
60 grame zahar
5 grame zahar vanilat
un praf de sare
100 grame ciocolata cu lapte
20 sferturi de nuca

Fursecuri cu nuca si ciocolata

  • 55 min
  • Pentru 20
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Sunt printre preferatele mele, si acum au ajuns pe blog 😉 Sper sa va placa si voua la fel de mult.

Sunt foarte fragede, aromate si se fac foarte usor. Se pot pastra o saptamana fara probleme, le puteti lua la pachet, sau impartii cu cei dragi. Aluatul este cu unt, cu nuca iar deasupra o bucata de ciocolata, ce le face si mai delicioase.

Va las reteta sa le incercati:

(Visited 619 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare fursecuri

Prima data macinam nuca.
Eu am folosit robotul de bucatarie pentru aluat . Daca il framantam manual, atunci trebuie sa il framantam rapid, sa nu se topeasca prea tare untul.
Se pun restul ingredientelor peste nuca si se mixeaza pana se leaga un aluat. Cand vedem ca e legat ne oprim. Il punem in folie la frigider 15-20 minute. Dupa ce s-a racit , luam cate o bucatica din aluat si o modela cu palmele in forma unei bile , o aplatizam usor. Daca vedem ca aluatul crapa, il lasam inca putin la temperatura camerei, se poate sa fie prea rece.
In poza veti vedea si forma pe care am folosit-o eu. Se poate folosi orice fel de stamplia, cel mai bine e sa pudram stampila cu putina faina, sa nu se lipeasca de aluat. Dupa ce am format fursecurile punem pe fiecare o bucatica de ciocolata si o bucata de nuca. Le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt sau pe o plansa de silicon. Cuptorul il preincalzim la 180 grade.
Coacem fursecurile 10-12 minute pana devin usor aurii pe margine. Le lasam apoi sa se raceasca de tot, abia apoi le transferam pe un platou. Enjoy !

Lucky Cake

Quiche cu bacon si ciuperci
anterioară
Quiche cu bacon si ciuperci
următoare
Prajitura Ana
Quiche cu bacon si ciuperci
anterioară
Quiche cu bacon si ciuperci
următoare
Prajitura Ana

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre