0 0
Pasca de ciocolata cu branza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Aluat ciocolata
410 grame faina
30 grame drojdie proaspata
40 grame cacao
100 grame zahar
75 ml ulei
30 grame unt
3 buc galbenusuri
220 ml lapte
un praf de sare
Umplutura branza
450 grame branza de vaci
2 buc oua
125 grame zahar
100 grame smantana fermentata cu 30 % grasime
15 grame amidon
1/2 lingurita extract vanilie
50 grame fulgi ciocolata
1 buc ( ot uns) galbenus de ou

Pasca de ciocolata cu branza

  • 2 h 50 min
  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

  • Aluat ciocolata

  • Umplutura branza

Share

Pasca de ciocolata cu branza

Daca va place ciocolata precum mie, atunci aceasta pasca e pentru voi. Aluatul fraged , insa pufos, branza cremoasa si desigur ciocolata. Poftiti si serviti 🙂

(Visited 3,737 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Preparare aluat

Prima data inaclzim laptele, apoi il luam de pe foc, adaugam drojdia si o lingurita de zahar. Lasam 10 minute sa se activeze. Untul il punem la topit impreuna cu uleiul.
Restul ingredinetele le punem intr-un vas. Adaugam drojdia si incepem sa framantam ( cu mana sau cu robotul).
Apoi adaugam untul si uleiul cald cate putin . Framantam bine pana se incorporeaza tot, cam 10 minute la robot si 15-20 la mana. Ungem peretii vasului cu putin ulei si acoperim vasul cu o folie alimentara. Lasam 1 ora la crescut in loc cald.
Dupa ce au crescut luam o forma rotunda de 26 cm , punem pe fund hartie de copt. Aluatul il impartim in 2 : prima jumatate o intindem cat tava de mare si o punem la baza. A 2-a bucata o impartim in 3 si fiecare bucata o rulam cat putem inconjura tava cu ea. Aceste 3 bucati le impletim si le punem pe marginea formei peste aluatul din tava. Acoperim si lasam la crescut 45 minute. Intre timp preincalzim cuptorul la 170 grade.

2
Done

Preparare umplutura

Punem toate ingredinetele intr-un vas, cu exceptia fulgilor de ciocolata si mixam pana se onogenizeaza. La final adaugam si fulgii de ciocolata. Dupa ce au trecut cele 45 minute punem umplutura peste aluat. Galbenusul ramas il amestecam cu 1 lingura lapte sau apa si ungem aluatul.
Dam la cuptor pentru 50-60 minute. Dupa 30-35 minute putem pune folie de aluminiu sau hartie cerata peste pasca, sa nu se arda.
Servim dupa ce s-a racit. Enjoy !

Lucky Cake

previous
Borek cu branza si spanac
Salata de ciuperci
next
Salata de ciuperci
previous
Borek cu branza si spanac
Salata de ciuperci
next
Salata de ciuperci
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
simona

arata delicios..dar as dori sa stiu dak o prepar mai din timp,se schimba gustul cand o voi scoate de la congelator?

Daniela

Mulțumesc pentru rețeta,e foarte buna.As fi vrut sa va trimit poza sa o vedeți dar nu știu cum.