1 0
Salata de ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
500 gr ciuperci
2 catei usturoi
2 linguri ulei de masline
dupa gust sare/piper
100 grame maioneza
50 grame iaurt cremos
pt presarat patrunjel proaspat tocat
2 buc mici castraveti murati

Salata de ciuperci

  • 20 min
  • Pentru 4
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Salata de ciuperci

Cum sa faci cea mai buna salata de ciuperci ? Iata cateva sfaturi de care trebuie sa ti cont :

  • alege ciuperci proaspete – albe sau brune, chiar si hribi pentru extra savoare
  • nu le fierbe
  • maioneza facuta in casa
  • asezonate bine
(Visited 3,214 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare salata ciuperci

Ciupercile se curata de urmele de pamant printr-o trecere rapida sub jetul de apa. Nu le lasati in apa deoarece acestea isi vor pierde din savoare. Nu le curatati de coaja, nu e nevoie.
Eu prefer ciupercile taiate mai mari, dar voi le puteti felia sau toca in functie de preferinte. Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi ciupercile feliate. Le lasam la calit pana se evapora apa si incep sa se rumeneasca usor. Adaugam la final usturoiul razuit si luam de pe foc. Condimentam cu sare si piper. Acum trebuie sa se raceasca.
Putem pregati maioneza. Apoi razuim castravetii si ii stoarcem usor de zeama. Ciupercile le amestecam cu maioneza, iaurtul, castravetii murati, la final gustam si mai asezonam daca e nevoie. Presaram patrunjel proaspat si dam la rece. Enjoy !

Lucky Cake

anterioară
Pasca de ciocolata cu branza
Croissante sarate
următoare
Croissante sarate
anterioară
Pasca de ciocolata cu branza
Croissante sarate
următoare
Croissante sarate

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre