Ingredients
-
4 buc oua
-
120 grame zahar
-
90 grame faina
-
30 grame amidon
-
55 grame unt
-
un praf de sare
-
1/2 lingurita extract vanilie
Blat genovez
Prefer acest blat in locului pandispanului, mi se pare mult mai moale, fara a-si pierde din pufosenie 🙂 Textura lui este usor umeda, preia foarte bine umezeala cremelor, insa poate fi bine insiropat. Se potriveste perfect cu creme usoare si fructate.
Ma puteti urmari si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/luckycake.ro/ sau va puteti inscrie in grup https://www.facebook.com/groups/1639769526304770/
Steps
1
Done
|
Preparare blat genovezSunt cateva lucruri care trebuie respectate pentru a iesi blatul perfect. |
As dori sa stiu daca blatul se poate congela.
Acest blat recomand sa il congelati doar daca este montat in tort. Are textura pufoasa a unui pandispan. Se pastreaza foarte bine infoliat, la frigider 3-4 zile.
Îmi puteți spune va rog ce diametru a avut tava în care ați copt? Mulțumesc! 😊
Scrie diametrul, de fapt , scuze 😆 am omis,nu știu cum
Indiferemt de blat se poate congela nu pateste nimica
Îmi puteți spune ce înălțime are firma ?Vreau sa fac acest tort într-un inel dreptunghiular cu înălțime de 10 și trebuie sa calculez Ingredientele .Multumesc
Forma este de 8 cm inaltime