0 0
Fursecuri americane cu ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
210 grame faina
115 grame unt
70 grame zahar
130 grame zahar brun
1 bucata marimea L ou
4 grame bicarbonat de sodiu
un praf de sare
100 grame picuri de ciocolata
1/2 lingurita cafea solubila
1/2 lingurita extract vanilie

Fursecuri americane cu ciocolata

  • Pentru 8
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Fursecuri americane cu ciocolata

Moi la interior cu margini crocante, sunt fursecuri delicioase. Ciocolata se combina perfect cu vanilia si zaharul brun. Puteti combina aceste fursecuri cu fructe uscate precum stafide, nuci, sau ciocolata alba. Se servesc cu o cana de lapte sau o cafea aromata.

(Visited 580 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare fursecuri americane

Untul si oul trebuie sa fie la temperatura camerei. Prima data mixam untul cu zaharul pana devine spumos, cam 5 minute. Apoi adaugam oul , mixam doar pana se omogenizeaza. Punem sarea si vanilia.
Faina o amestecam cu bicarbonatul si cafeaua solubila. Adaugam si faina, mixam pana se formeaza aluatul, atentie nu mixam mai mult deoarece nu vor mai iesi la fel de moi. La final adaugam picurii de ciocolata. Aluatul trebuie dat 1 ora la frigider. Se pastreaza bine si peste noapte la frigider.
Preincalzim cuptorul la 190 grade. Pe o tava punem hartie cerata. Cu o lingura punem fursecurile de marimea unei nuci . Deoarece acestea se latesc la copt, vom coace doar cate o jumatate din aluat pe o tava. Mie mi-au iesit 9 bucati dintr-o jumatate de portie.
Se coc 10- 12 minute , doar pana ce marginile incep sa se rumeneasca, la mijloc raman usor moi, sunt fragile asa ca le lasam sa se raceasca de tot. Se servesc reci . Enjoy !

Lucky Cake

Caponata in stil sicilian
anterioară
Caponata in stil sicilian
Globulete cu nuca si gem
următoare
Globulete cu nuca si gem
Caponata in stil sicilian
anterioară
Caponata in stil sicilian
Globulete cu nuca si gem
următoare
Globulete cu nuca si gem

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre