1 0
Black Forest Brownie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
215 gr ciocolata
115 gr unt
2 linguri cacao
155 gr zahar
80 gr faina
3 buc oua
un praf de sare
crema de branza si fructe
200 gr crema de branza
1 buc oua
50 gr zahar
125 gr fructe de paudure congelate/ proaspete
2 linguri faina

Nutritional information

Black Forest Brownie

  • 30 min
  • Serves 12
  • Easy

Ingredients

  • crema de branza si fructe

Share

Black Forest Brownie

Cu aceasta brownie impac toata familia, are ciocolata, branza si fructe. E combinatia perfecta pentru un rasfat rapid si delicios. Foarte usor de facut , gata in 30 minute, asa ca hai la treaba 😉

Black Forest Brownie prep

Steps

1
Done

Preparare brownie ( tava de 20/25 cm )

Topim ciocolata cu untul, apoi le lasam sa se raceasca usor, amestecand din cand in cand cu telul. Adaugam zaharul, mixam, apoi cate un ou pe rand , si mixam dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu cacaua si sarea. Incorporam faina cu telul, cu grija . Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt.

2
Done

Crema de branza si fructe

Pentru prepararea aceste creme de branza , punem zaharul peste branza, amestecam energic cu telul, apoi adugam oul si 1 lingura faina, amestecam din nou pana totul este fin . Cealalta lingura de faina o presaram peste fructele congelate, si scuturam usor sa le acopere bine. Turnam crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu o spatula o amestecam usor , o marmoram , cu cea de ciocolata. Daca o amestecam prea mult , se va pierde aspectul marmorat. Punem fructele peste cele 2 compozitii si le presam usor.

3
Done

Coacem in cuptorul preincalzit 25 minute la 180 grade. Servim dupa ce se raceste la temperatura camerei . Enjoy !

Lucky Cake

covrigi turcesti
previous
Covrigi turcesti
Aluat de foietaj reteta usoara
next
Aluat de foietaj reteta usoara
covrigi turcesti
previous
Covrigi turcesti
Aluat de foietaj reteta usoara
next
Aluat de foietaj reteta usoara
Subscribe
Notificare despre
guest
18 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
ileana

Am si eu o intrebare… Oare merge sa pun Nuttella in loc de ciocolata?? Daca da, trebuie aceeasi cantitate de unt? Multumesc!

alexa

Cam ce dimensiune are tava?

lucia

Daca vreau mai mult pot sa dublez ingredientele si cum se primeste?

Simina

Eu am dublat dar am păstrat timpul de coacere, a ieșit perfect!

Sorina

Ce fel de crema de branza se pune? Sarata, gen Almete sau dulce, Mascarpone? Multumesc

Yryna

Cu branza proaspata de vaci, gen Pilos, nu merge?

Paula Popov

Ar trebui sa iasa scobitoarea curata in momentul in care o introduc in prajitura?

Laura

Fructele se decongeleaza înainte?

Vicky

Cand am scos-o din cuptor avea un lichid pe margine. Cred ca am gresit cu ceva in reteta sau branza nu a fost ok. Am folosit Lurpak.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here