0 0
Galbiori in sos de smantana cu salvie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
500 grame galbiori
2 catei usturoi
1 bucata ceapa
100 ml smantana fermentata cu 30 % grasime
50 ml vin alb
2-3 frunze salvie
2 linguri parmezan ras

Galbiori in sos de smantana cu salvie

  • 30 minute
  • Pentru 2
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Galbiori in sos de smantana cu salvie

O mancare atat de simpla si rapida, insa atat de apreciata. Noi suntem mari amatori de ciuperci, in special de hribi si galbiori. Asa ca ii gatesc frecvent. De data aceasta putin mai diferit decat de obicei, insa super gustosi.

 

(Visited 576 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare galbiori

In primul rand curatam si spalam ciupercile sub jet de apa rece. Le lasam putin la scurs.
Intr- tigaie punem 50 ml ulei , apoi ceapa tocata marunt si lasam 5 minute la calit. Apoi punem 1 catel de usturoi , razuit marunt. Adaugam imediat si ciupercile. Dupa inca 5 minute, adaugam vinul si salvia. Asezonam cu sare si piper.
Lasam totul la foc mediu, pentru 10 minute, amestecand ocazional. Daca scade pre mult sosul, adaugam cate putina apa fierbinte. Apoi urmeaza smantana. Mai tinem totul pe foc inca cateva minute (3-4) apoi adaugam catelul de usturoi( razuit) ramas si parmezanul. Oprim focul si servim imediat. Enjoy !

Lucky Cake

Prajitura pufoasa cu iaurt si caise
anterioară
Prajitura pufoasa cu iaurt si caise
Dulceata de zmeura
următoare
Dulceata de zmeura
Prajitura pufoasa cu iaurt si caise
anterioară
Prajitura pufoasa cu iaurt si caise
Dulceata de zmeura
următoare
Dulceata de zmeura

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre