Ingredients
Un cadou dulce , cu care intampinam primavara 🙂 . Bezelele sunt usor de facut, minunate pentru candy bar, sau de oferit in dar .
Ingrediente bezele (40-50 buc):
110 gr albus
220 gr zahar
o lingurita zeama de lamaie
colorant ( optional)
E important ca albusurile sa fie la temperatura camerei. In vasul mixerului punem albusurile impreuna cu zaharul tos. Mixam aproximativ 12-15 minute pana bezeaua este ferma si lucioasa. Zaharul trebuie sa fie complet dizolvat. La jumatatea timpului adaugam zeama de lamaie. La final luam o lingura din compozitie si o amestecam bine cu colorantul. Luam un pos , punem un dui, punem bezeaua colorata , o intindem usor pe peretii posului. Apoi adaugam si restul bezelei. Formam bezelele pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le dam la cuptor preincalzit la 140 grade, cum le-am dat la cuptor reducem temp la 100 grade si le coacem timp de 1 ora si 30 minute sau chiar mai mult , depinde de marimea lor. Le lasam sa se raceasca in cuptor, cu usa intredeschisa.
Daca doriti sa le umpleti cu crema , amestecati 100 gr crema de branza cu 70 gr ciocolata alba topita pe baie de aburi. Eu am folosit pentru ornat rodie . Enjoy !
Steps
1
Done
|
|