7 0
Cea mai buna prajitura cu branza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Cea mai buna prajitura cu branza

  • Medie
Distribuie

Prajitura cu branza , atat de usor de facut si atat de gustoasa. Prepararea ei dureaza maxim 10 minute, apoi cuptorul isi face treaba. La final veti avea o bunatate de prajitura. Daca v-a placut, astept pozele voastre pe pagina  de Facebook  https://www.facebook.com/luckycake.ro/

Ingrediente prajitura cu branza :

500 gr branza dulce
200 ml lapte
3 oua mari
150 gr zahar
6 lg gris
2 lg faina
un pumn stafide
coaja razuita de la o lamaie

Punem in blender branza cu zaharul , laptele si mixam pana devine o pasta fina. Adaugam ouale, mai mixam 2 minute, apoi la final adaugam grisul, faina, stafidele ( inmuiate in putin rom) si coaja de lamaie . Mai mixam 30 secunde si ne oprim. Intr-o tava de 20/30 tapetata cu hartie de copt turnam amestecul si coacem la 160 grade timp de 35-40 minute , pana ce devine frumos aurie. O lasam sa se raceasca si apoi o feliem . Pentru mine de gustat la prima tura nici nu poate fi vorba, doritorii se aseaza la rand din timp 😛 .Enjoy !

(Visited 28,220 times, 1 visits today)

Lucky Cake

macarons zmeura
anterioară
Macarons ( bezea clasica)
bezele colorate
următoare
Bezele de primavara
macarons zmeura
anterioară
Macarons ( bezea clasica)
bezele colorate
următoare
Bezele de primavara

18
Lasa-ne un mesaj

avatar
12 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MadalinaLucky CakeNadiaLucky Cake Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Poenaru Maria
Vizitator

Ce tip de branza trebuie? Multumesc!

Chilintan Alina
Vizitator

Poti folosi branza dulce de vaca , indiferent de firma 🙂

Camelia Ursu
Vizitator

Oare merge si ricotta?

Emilia Domnitiu
Vizitator

super

Maria Cicioc
Vizitator

Am facut-o e rapida si buna .

Loredana Pisau
Vizitator

Se poate face numai la blender sau si cu mixer? Sau eu am si chopper pot face cu el?

Amalia Florentina Scorţanu
Vizitator

Ce consistenta treb sa aiba cand o punem in tava?

trackback

[…] Sursa: Lucky Cake […]

Madalina Camelia Calina
Vizitator

Merge și cu Mascarpone în loc de brânză?

Ana Maria Piceava
Vizitator

E ca pasca fara blat nu.i asa?eu. am facut ceva de genul de paste dar cantitati nai mari

Nadia
Vizitator
Nadia

In loc de stafide cu ce as putea inlocui?

Madalina
Vizitator
Madalina

Eu am folosit ricotta și a ieșit super buna