0 0
Bagheta Italieneasca umpluta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bagheta Italieneasca umpluta

Share

Diminetile de weekend sunt preferatele mele…mai ales cele in care mai poti leveni pret de cateva minute….:) apoi mergi la bucatarie si pregatesti ceva delicios, un rasfat , cum e aceasta bagheta ! Spor la treaba

Ingrediente:

  • 1 bagheta de 40 cm lungime
  • 2 rosii taiate cubulete
  • 3 oua prospete
  • 100 gr mozarella
  • cateva fire de arpagic
  • sare , piper
  • 2-3 frunze busuioc
  • ulei de masline

bagheta umpluta DSC_0113

 

 

 

 

 

Preincalzim cuptorul la 18o grade.Taiem cu grija capacul de la bagheta si scoatem o parte din miez, pentru a face loc umpluturii. Rosiile se asezonam cu sare si piper, adaugam si busuiocul tocat, si o lingura ulei de masline. Punem 3/4 din rosii in bagheta, apoi spargem cate un ou si il punem cu grija, toate 3 pe rand. Peste oua punem mozarella , si rosiile ramase. La final punem arpagicul taiat marunt si stropim cu putin ulei de masline. O dam la cuptor timp de 20-30 minute pana ouale sunt facute si mozarella topita . Servim calda . Enjoy !

Daca v-a placut reteta , ma puteti urmari si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/luckycake.ro

Distribuie mai departe , multumesc 🙂

(Visited 1,440 times, 1 visits today)

Lucky Cake

Paste rapide sau One Pot Pasta
previous
Paste rapide sau One Pot Pasta
next
Gogosi pufoase
Paste rapide sau One Pot Pasta
previous
Paste rapide sau One Pot Pasta
next
Gogosi pufoase
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Carmen Florescu

Delicios !

Rebrean Lenuta

Super bine arata cu adevarat multumim pentru atitea idei bune in bucatariile noastre felicitari ?