Tarta cu piersici Aluatul acesta este minunat, fraged, precum un foietaj, cu aroma intensa de unt. Piersicile bine coapte, usor marinate, aromate, dau tartei un minunat gust dulce- acrisor.
Batoane cu mac Cum sa nu-ti placa aceste batonae cu mac ?! Sunt gustul copilariei, sunt moi, pufoase, cu aroma intensa de unt. Si in plus i-au placut si juniorului,...
Mini pateuri cu branza Se fac atat de repede, si la fel de repede se si mananca. De cele mai multe ori fac portie dubla, deoarece sunt extrem de bune...
Sunt printre preferatele mele, si acum au ajuns pe blog 😉 Sper sa va placa si voua la fel de mult. Sunt foarte fragede, aromate si se fac foarte usor....
Quiche cu bacon si ciuperci Imi place foarte mult aceasta tarta, e foarte versatila. Putem adauga ce dorim in umplutura. Pui, spanac, masline, praz, sau chiar simpla, va iesi o...
Covricheese Covricheese sau rulouri cu cascaval/ sunca, sunt atat de bune si practice pentru a fi luate la pachet. Puteti opta pentru umplutura voastra preferata. Aluatul este unul fraged si...
Salata de pastai cu maioneza Retetele mostenite sunt cele care le transmit mai departe cu mare drag. E una dintre acele mancaruri care se fac repede si e atat de...
Cozonac reteta traditionala In spatele unui cozonac se afla multa stiinta 😀 Chiar asa e ! Faina sa fie una de calitate, temperatura ingredientelor, si cate inca…astea pentru un cozonac...
Amandine Va plac amandinele ? si mie 🙂 Insa cele facute acasa, cu blat de cacao cu sirop de zahar ars, crema aparel de cacao, insiropate bine, si o glazura...
Rulada Amarena Un desert fin , cu ciocolata , exact pe gustul meu. Combinatia dulce -acrisoara e mereu castigatoare , cand e vorba de desert. Iar invelisul crocant e ingredientul...