0 0
Mini pateuri cu branza

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
Aluat
155 grame faina
120 grame unt
120 grame crema de branza
1/2 lingurita sare
Umplutura
150 grame branza telemea
1 albus de ou
putin marar
Pentru uns aluatul
1 galbenus
o lingura lapte

Mini pateuri cu branza

  • 45 minute
  • Pentru 12
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Mini pateuri cu branza

Se fac atat de repede, si la fel de repede se si mananca. De cele mai multe ori fac portie dubla, deoarece sunt extrem de bune si fragede. Va las reteta sa o testati 😉

Ma gasiti si pe Facebook  https://www.facebook.com/luckycake.ro/

(Visited 2,713 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare mini pateuri

Crema de branza, impreuna cu untul moale si faina si sarea le amestecam pana se formeaza un aluat moale si nelipicos. Il punem in folie de prospetime si il dam la rece 1 ora. Il scoatem de la frigider si il intindem sub forma de dreptunghi gros de 0.5 cm. Decupam aluatul sub forma rotunda.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Branza o mixam/sfarmam impreuna cu albusul si mararul, pana devine o pasta densa. Punem cate o lingurita din pasta pe fiecare cerc de aluat. Mie mi-au iesit 12 bucati . Apoi le impachetam, formand un semicerc. Presam usor marginile si le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele. Presaram deasupra susan alb sau negru .
Le coacem 20- 25 minute pana sunt rumene. Se servesc calde sau reci. Enjoy !

Lucky Cake

Chiftele suedeze
anterioară
Chiftele suedeze
Tort Oreo
următoare
Tort Oreo
Chiftele suedeze
anterioară
Chiftele suedeze
Tort Oreo
următoare
Tort Oreo

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre