Chec marmorat Este un chec foarte gustos, ce se patreaza fraged cateva zile si partea mea favorita este textura lui umeda, nu este deloc uscat sa inecacios. Eu l-am facut...
Chocolate Oreo Cheesecake Imi place acest tip de cheesecake, cel fara coacere, deoarece se face rapid, gustul sau est fin, si combinatiile pe care le putem incerca sunt foarte multe....
Fursecuri cu dulce de leche Mai sunt cunoscute si sub denumirea de Alfajores, traditionale in America de sud, au ajuns si in Europa, fiind foarte indragite. Aceste fursecuri sunt foooarte...
Tarta cu branza, fructe de padure si bezea Cred ca aceasta combinatie e una dintre cele mai reusite ^_^ Iubesc aluatul de la aceasta tarta, am primit reteta aluatului de...
Prajitura cu mac si visine Cateodata faci o prajitura si iese atat de buna, incat intr-o saptamana o faci de doua ori. Si tava e mare, dar si cerinta e...
Fursecuri spritate Am pornit de la cateva albusuri ramase, pe care nu vroiam sa le congelez. Am cautat o metoda de a le folosi, asa ca m-am gandit la aceste...
Blat umed cu vanilie Aceasta e varianta cu vanilie a blatului umed de cacao. Este la fel de bun, moale si pufos, moderat de dulce. Se poate folosi in combinatie...
Prajitura pufoasa cu prune si nuci Cu acesta combinatie iese de fiecare data un deliciu dulce. Blatul este moale si umed, fiind facut cu chefir, iar prunele dulci acrisoare sunt...
Tort cu mac si caise Este un tort super usor, atat in ceea ce priveste gustul cat si metoda de realizare. Blatul cu mac este pufos, aerat, la fel si...
Briose cu capsuni Aceasta este o reteta de baza, adica putem sa facem diverse combinatii de fructe, arome. Aceste briose ies pufoase, moi, gustoase. Puteti adauga fructe la alegere: afine,...