Tarta cu branza, fructe de padure si bezea Cred ca aceasta combinatie e una dintre cele mai reusite ^_^ Iubesc aluatul de la aceasta tarta, am primit reteta aluatului de...
Fursecuri spritate Am pornit de la cateva albusuri ramase, pe care nu vroiam sa le congelez. Am cautat o metoda de a le folosi, asa ca m-am gandit la aceste...
Entremet Blanca Gustul fin si combinatia de arome ma face sa apreciez in fiecare zi, tot mai mult, acest tip de tort. Realizarea lui nu este complicata insa necesita mai...
Mini pateuri cu branza Se fac atat de repede, si la fel de repede se si mananca. De cele mai multe ori fac portie dubla, deoarece sunt extrem de bune...
Bezele perfecte Cum se fac aceste bezele perfecte ? Am testat o metoda cu care nu am dat gres, acestea raman crocante, fara sa isi schimbe culoarea. Zaharul se dizolva...
Cozonac reteta traditionala In spatele unui cozonac se afla multa stiinta 😀 Chiar asa e ! Faina sa fie una de calitate, temperatura ingredientelor, si cate inca…astea pentru un cozonac...