Un sortiment de cartof strain mie pana nu de mult. L-a testat, si iata verdictul: gustul mi se pare la fel ca si a celui alb sau rosu, dar culoarea…imi place la nebunie <3 . Atunci cand doriti un preparat mai deosebit , ii puteti inlocui pe cei albi fara probleme.
Ingrediente salata :
300 gr cartofi mov
300 gr cartofi albi
1 ceapa mica rosie
1 gogosar murat
3-4 linguri maioneza
1 ou
arpagic verde
sare. piper
Cartofii ii curatam, spalam taiem cuburi si ii punem la fiert in 2 oale separate in apa cu sare. Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii lasam sa se raceasca. Intre timp taiem punem oul la fiert 10 minute. Gogosarul murat il taiem cubulete mici, ceapa rosie o taiem solzisori. Cand cartofii s-au racit , adaugam ceapa, gogosarul , maioneza, sare si piper. Amestecam usor pana toate se amesteca. La final adaugam oul, fara sa mai amestecam, si arpagicul verde. Se poate servi prospata dar si rece, de la frigider . Enjoy !