1 0
Aripioare crocante la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Aripioare crocante la cuptor

Share

Am testat cateva retete de aripioare in crusta crocanta pana acum . Sotul meu a dat verdictul : acestea au fost cele mai bune . Secretul? Marinate in iaurt peste noapte, un mix pentru crusta.

Mai jos in reteta  de aripioare va explic pas cu pas :

10 buc aripioare

1 iaurt mic ( 150 gr )

3 linguri lapte

1 lingurita si jumatate sare

un vf de lingurita usturoi granulat

1/2 lingurita boia dulce

un vf  lingurita usturoi

un praf de chili daca va place picant

Mix crusta:

1/2 cana faina

1/2 cana fulgi de porumb

1/2 cana pesmet

un praf de sare

 

Preincalzim cuptorul la 190 grade. Aripioarele sectionate, le punem intr-o punga zip-lock adaugam condimentele uscate, apoi iaurtul si laptele. Inchidem punga si le scuturam usor pana se amesteca toate ingredientele. Cand sunt bine omogenizate , le dam la rece peste noapte ( minim 6 ore). A doua zi le scoatem din punga si le stergem unor de iaurt si condimente. Apoi intr-o alta punga punem jumatate din amestecul pentru crusta si jumatate din aripioare. Amestecam bine, apasand pentru a se lipii condimentele de aripioare. Repeteam si cu a doua jumatate. Pe tava de copt punem hartie de copt si asezam aripioarele.Dam la cuptor 25-30 minute pana sunt rumene  si crocante. Dupa 15 minute le intoarcem pentru a se coace uniform. Servim cu sos ketchup si salata . Enjoy!

Lucky Cake

tort Egiptean
previous
Tort Egiptean
Salata de cartofi
next
Salata de cartofi mov
tort Egiptean
previous
Tort Egiptean
Salata de cartofi
next
Salata de cartofi mov
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments