Va recomand acest sandwich! pe mine m-a cucerit š .E gustos, satios . Acum in magazine gasesti si la noi avocado de calitate, merita incercat. Eu va propun cateva retete in care sa-l folositi. Iata una dintre ele :
Cum recunoastem un avocado perfect copt ?
- Trebuie sa fie ferm dar totusi usor moale ,Ā fara pete de culoare inchisa. Iar cel mai important , indepartam codita aceea mica , daca se indeparteaza usor si ramane verde sub ea , atunci e copt . Daca codita se indeparteaza cu greutate, nu e copt , iar daca este maroniu sub codita este prea copt .
Ingrediente :
2 felii de paine
crema de branza
sunca sau prosciutto
cascaval bun ( eu am folosit ceddar)
cateva felii de avocado
In primul rana avem nevoie de un sandwich maker. Apoi painea o ungem intr-un strat subtire cu crema de branza. Adaugam cateva felii de sunca, 2 felii de ceddar. La final pune avocado taiat felii potrivite. Ā Punem sandvisul in aparata pana se rumeneste frumos si cascavalul s-a topit. Servim cald ! Enjoy !