0 0
Chipsuri de cartofi la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Chipsuri de cartofi la cuptor

Share

Chipsuri din cartofi , nu in baie de ulei ci coapte. Delicioase ! Nu au nevoie de prea multe cuvinte de introducere, asa ca iata reteta 🙂

Ingredinete chipsuri:

1 cartof mediu

1 lingurita ulei de masline

sare

condimente, de care va plac
chipsuri din cartofDSC_0182

 

 

 

1 cartof mediu se feliaza subtire si egal. Apoi se pun intr-un vas cu capac, se adauga 1 lingurita ulei de masline, sare, condimente  si se agita pana se amesteca toate bine bine.

Se lasa asa 2 minute. Intre timp preincalzim cuptorul la 200 grade, pe functia ventilatie. Pe gratarul de la cuptor punem  hartie cerata.

O ungem cu pensula cu putin ulei de masline,apoi asezam feliile de cartofi una langa alta fara sa se suprapuna. Dam la cuptor timp de 5-7 minute, apoi le verificam si reducem temperatura la 130-140 grade , pentru a se usca. Le mai lasam 3-4 minute, fiti cu ochii pe ele pentru a nu se arde 🙂

Se servesc cu ketchup  . Enjoy !

Lucky Cake

previous
Sandwich cald cu avocado
next
Briose cu afine si lamaie
previous
Sandwich cald cu avocado
next
Briose cu afine si lamaie
Subscribe
Notificare despre
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments