1 0
Aripioare in sos soia si cartofi noi la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg aripioare pui sectionate
1 kg cartofi noi
50 ml sos soia
2 catei usturoi
o bucata de 2 cm ghimbir
dupa gust sare/piper
1/2 lingurita usturoi pudra
cateva fire de cimbru
50 ml ulei de masline
1 lingurita zahar brun

Aripioare in sos soia si cartofi noi la cuptor

  • 1 h 30 minute
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Share

Aripioare in sos soia si cartofi noi la cuptor

Imi place sa gatesc mancaruri rapide si delicioase. Preparatele la cuptor sunt atat de usor de facut , si ai bonus timpul cat cuptorul isi face treaba. Juniorului meu ii plac aripioarele de pui , asa ca se regasesc deseori la noi in meniu.

Steps

1
Done

Preparare

Prima data vom marina aripioarele in sos de soia, vom adauga piper, putina sare , depinde de cat de sarat e sosul de soia, zaharul, usturoiul razuit, ghimbirul razuit. Amestecam bine si le lasam la o parte, la rece. Intre timp spalam bine cartofii noi, daca sunt marunti eu nu ii curat de coaja, deoarece e foarte subtire. Apoi cartofii ii taiem in jumatate, peste acestia punem uleiul, usturoiul pudra, sare si piper. Adaugam si cimbrul rupt bucatele.
Preincalzim cuptorul la 215 grade. Luam o tava mai mica, sau un vas termorezistem , in acest vas vom pune aripioarele cu tot cu marinada. Pentru cartofi am folosit tava de la cuptor. Am uns-o cu foarte putin ulei de masline, apoi am asezat cartofii cu partea interioara in jos. Dupa cum se poate observa si in poza, intr-o parte am pus tava cu aripioare. Nu le-am pus toate impreuna deoarece aripioarele vor ramane fragede de la marinada, iar cartofii vor iesi rumeni.
Dam totul la cuptor pentru o ora. Daca se rumenesc prea tare , in ultimele 15 minute, dam temperatura la 180 grade.

Lucky Cake

previous
Covrigi bavarezi
Cremes cu foi de casa
next
Cremes cu foi de casa
previous
Covrigi bavarezi
Cremes cu foi de casa
next
Cremes cu foi de casa
Subscribe
Notificare despre
guest
2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Lorand Coc

Zaharul brun il punem in cafeaua de dupa mancare.