1 0
Paste all’amatriciana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr paste / spaghete
200 grame bacon crud uscat
1 bucata ardei iute
4 bucati rosii
1 bucata ceapa rosie
dupa gust sare/piper
pentru servit parmezan

Paste all’amatriciana

  • 30 min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Share

Paste all’amatriciana

M-am hotarat ! Acestea sunt pastele mele favorite . Dupa multe feluri de paste incercate, tot acestea le-as face de fiecare data. Super gustoase, picante, cu putine ingrediente si usor de facut ! Va las reteta sa le incercati si voi 😉

Steps

1
Done

Preparare paste all'amatriciana

Incepem prin a taia ceapa in 2 si apoi o feliem subtire. Intr-o tigaie incapatoare vom pune 2 linguri ulei de masline, apoi ceapa, adaugam fulgi de chilli sau ardei iute proaspat tocat marunt. Daca folositi ardei iute proaspat va recomand sa il gustati, nu puneti o bucata intreaga s-ar putea sa fie prea iute, adaptati dupa gustul vostru.
Calim ceapa 2-3 minute pana incepe sa se inmoaie, adaugam un praf de sare, apoi baconul taiat cubulete.
Amestecam deseori, sa nu se arda ceapa si baconul. Cand acestea sunt rumenite le scoatem pe o farfurie. Grasimea o lasam in tigaie.
Rosiile decojite le taiem cubulete, se poate folosi si sosul de rosii facut in casa, sau rosii cubulete la conserva. Punem rosille in tigaie si le lasam la foc mediu pana fierbem pastele. Intr-o oala mare punem 3 litri apa fierbinte si 5 grame sare. Cand apa fierbe adaugam pastele si le fierbem conform instructiunilor de pe pachet.
Cand pastele sunt fierte le scurgem de apa si le punem in tigaia cu rosiile. Oprim focul, adaugam baconul si amestecam bine pana pastele sunt acoperite uniform cu sos.

Lucky Cake

Briose cu capsuni
previous
Briose cu capsuni
Tort cu mac si caise
next
Tort cu mac si caise
Briose cu capsuni
previous
Briose cu capsuni
Tort cu mac si caise
next
Tort cu mac si caise
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments