Ingredients
-
Aluat ciocolata
-
410 grame faina
-
30 grame drojdie proaspata
-
40 grame cacao
-
100 grame zahar
-
75 ml ulei
-
30 grame unt
-
3 buc galbenusuri
-
220 ml lapte
-
un praf de sare
-
Umplutura branza
-
450 grame branza de vaci
-
2 buc oua
-
125 grame zahar
-
100 grame smantana fermentata cu 30 % grasime
-
15 grame amidon
-
1/2 lingurita extract vanilie
-
50 grame fulgi ciocolata
-
1 buc ( ot uns) galbenus de ou
Pasca de ciocolata cu branza
Daca va place ciocolata precum mie, atunci aceasta pasca e pentru voi. Aluatul fraged , insa pufos, branza cremoasa si desigur ciocolata. Poftiti si serviti 🙂
Steps
1
Done
|
Preparare aluatPrima data inaclzim laptele, apoi il luam de pe foc, adaugam drojdia si o lingurita de zahar. Lasam 10 minute sa se activeze. Untul il punem la topit impreuna cu uleiul. |
2
Done
|
Preparare umpluturaPunem toate ingredinetele intr-un vas, cu exceptia fulgilor de ciocolata si mixam pana se onogenizeaza. La final adaugam si fulgii de ciocolata. Dupa ce au trecut cele 45 minute punem umplutura peste aluat. Galbenusul ramas il amestecam cu 1 lingura lapte sau apa si ungem aluatul. |
arata delicios..dar as dori sa stiu dak o prepar mai din timp,se schimba gustul cand o voi scoate de la congelator?
Simona, multumesc 🙂 eu congelez mereu cozonac si arata la fel de bine si dupa decongelare, pasca inca nu am incercat
Mulțumesc pentru rețeta,e foarte buna.As fi vrut sa va trimit poza sa o vedeți dar nu știu cum.
Daniela, poti intra in grupul nostru de facebook : Atelier de retete Lucky Cake, sau mie personal intr-un mesaj pe Facebook