0 0
New York Cheesecake cu sos de capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Cheesecake
200 gr biscuiti digestivi
100 gr unt
400 gr crema de branza Philadelphia, Goldessa, Exquisit
150 gr zahar
100 gr smantana
1 lingurita coaja de lamaie razuita
2 buc oua
2 linguri Sos capsuni zeama lamaie
1/2 lingurita extract vanilie
Sos capsuni
300 gr capsuni
1/2 lamaie
2 linguri zahar
2 lingurite amidon
75-100 ml apa

Nutritional information

New York Cheesecake cu sos de capsuni

  • 1h 10 min
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

  • Cheesecake

  • Sos capsuni

Share

New York Cheesecake cu sos de capsuni

Nu pot sa va spun prea multe despre acest cheesecake, adica as putea…dar va las sa il gustati . Si apoi va veti da seama ca nu se poate descrie in cuvinte cat este de bun …sper ca v-am facut pofta 😉

New York Cheesecake cu sos de capsuni

Steps

1
Done

Preparare New York Cheesecake

Pentru aceasta reteta am folosit o tava cu inel detasabil cu diametru de 20 cm.
Prima data punem untul la topit. Biscuitii ii macinam/sfarmam, adaugam untul topit, amestecam pana s-au umezit biscuitii si au capatat un aspect nisipos.
In tava de copt punem hartie de copt la baza. Apoi punem biscutii. Eu ii nivelez cu ajutorul unui pahar cu fund drept. Dam la rece biscuitii pana preparam umplutura.

2
Done

Intr-un castron punem toate ingredientele cu exceptia oualor. Mixam pana devine cremos. Apoi adaugam cate un ou pe rand, mixam usor doar pana se incorporeaza. Turnam crema de branza peste batul de biscuiti.
Dam cheesecake-ul la cuptor la 165 grade timp de o ora - ora si 15 minute, depinde de cuptor. Il sccotem din cuptor , si cu un cutit il desprindem de pe marginile formei, insa il lasam tot in forma . dupa ce e racit complet il dam la rece minim 3 ore, de preferat peste noapte.

3
Done

Sos de capsuni

Capsunile le spalam si le curatam . Intr-o craticioara mica punem capsunile, zaharul, 2 linguri zeama de lamaie si coaja de lamaie razuita si jumatate din apa. Lasam sa fiarba la foc mediu cam 10 minute. Amestecam amidonul cu restul de apa si il turnam peste capsuni. Mai fierbem cateva minute pana se ingroasa sosul. Il dam la o parte sa se raceasca la temperatura camerei. Apoi il turnam peste cheesecake si il servim. Enjoy !

Lucky Cake

Porlos cu branza si stafide
previous
Porlos cu branza si stafide
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie
next
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie
Porlos cu branza si stafide
previous
Porlos cu branza si stafide
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie
next
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie
Subscribe
Notificare despre
guest
11 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Laura

Arata exceptional, felicitari! Smantana de care ati folosit?

Cristina Popescu

Daca folosim fructe congelate cum procedam si smantana este de frisca? Eu locuiesc in germania cum gasesc smântână fermentata ?

Cristina Popescu

Multumesc de raspuns ?? e vb poate de creme fraiche?? Trebuie sa fie un pic tare adica nu lichida ca un iaurt la consistenta ?

Cristina Popescu

Mulțumesc frumos ??

Cristina Popescu

In afara de biscuitii digestivi se pot folosi si alti biscuiți sau amaretini????

Madalina

E absolut delicios și foarte gustos,a fost foarte apreciat de toată familia

Andreea

Hei am o dilema pentru o tava dreptunghiulara de 25/35 sa dublez cantitatea sau trebuie și mai. Mult? Mulțumesc frumos, ador rețeta asta

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here