0 0
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
1 buc dovlecel
un praf de sare
1 lingura sos soia
1 lingura + extra pentru tigaie grill ulei masline
sos de lamaie cu usturoi
1 jumatate lamaie
1 catel usturoi
1 lingurita otet balsamic
50 ml ulei masline
1 lingura patrunjel proaspat tocat
dupa gust sare/piper

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie

  • 15 min
  • Pentru 2
  • Ușor

Ingrediente

  • sos de lamaie cu usturoi

Distribuie

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie

De cum apar dovleceii in gradina pregatesc aceasta reteta.  In 15 minute aveti o ganitura usoara si delicioasa, merge perfect cu peste , pui sau chiar simpla cu putina branza feta.

(Visited 7,751 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare dovlecei

Dovlecelul il spalam bine, trebuie sa fie cat mai proaspat si crud, nu mai mare de 25 cm lungime. Il taiem in felii subtiri de 3 mm. Pe tocator asezam feliile una langa alta. Le presaram cu sare si le lasam asa 15 minute. Apoi cu un servetel stergem excesul de apa. Le punem intr-un castron, punem uleiul de masline si sosul soia.
Incingem bine tigaia grill, sau gratarul. Punem feliile de dovlecel , ungem cu putin ulei de masline. Le prajim pana sunt patrunse. Le dam la o parte.

2
Gata

Sos de lamaie si usturoi

Usturoiul se razuie , se adauga zeama de la lamaie si toate celelalte ingrediente . Se amesteca usor si se toarna peste dovlecei. Deasupra presaram branza feta . Se serveste cald. Enjoy !

Lucky Cake

New York Cheesecake cu sos de capsuni
anterioară
New York Cheesecake cu sos de capsuni
gem de capsuni
următoare
Gem de capsuni
New York Cheesecake cu sos de capsuni
anterioară
New York Cheesecake cu sos de capsuni
gem de capsuni
următoare
Gem de capsuni

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre