0 0
Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 buc dovlecel
un praf de sare
1 lingura sos soia
1 lingura + extra pentru tigaie grill ulei masline
sos de lamaie cu usturoi
1 jumatate lamaie
1 catel usturoi
1 lingurita otet balsamic
50 ml ulei masline
1 lingura patrunjel proaspat tocat
dupa gust sare/piper

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie

  • 15 min
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

  • sos de lamaie cu usturoi

Share

Dovlecei la gratar cu sos de usturoi si lamaie

De cum apar dovleceii in gradina pregatesc aceasta reteta.  In 15 minute aveti o ganitura usoara si delicioasa, merge perfect cu peste , pui sau chiar simpla cu putina branza feta.

Steps

1
Done

Preparare dovlecei

Dovlecelul il spalam bine, trebuie sa fie cat mai proaspat si crud, nu mai mare de 25 cm lungime. Il taiem in felii subtiri de 3 mm. Pe tocator asezam feliile una langa alta. Le presaram cu sare si le lasam asa 15 minute. Apoi cu un servetel stergem excesul de apa. Le punem intr-un castron, punem uleiul de masline si sosul soia.
Incingem bine tigaia grill, sau gratarul. Punem feliile de dovlecel , ungem cu putin ulei de masline. Le prajim pana sunt patrunse. Le dam la o parte.

2
Done

Sos de lamaie si usturoi

Usturoiul se razuie , se adauga zeama de la lamaie si toate celelalte ingrediente . Se amesteca usor si se toarna peste dovlecei. Deasupra presaram branza feta . Se serveste cald. Enjoy !

Lucky Cake

New York Cheesecake cu sos de capsuni
previous
New York Cheesecake cu sos de capsuni
gem de capsuni
next
Gem de capsuni
New York Cheesecake cu sos de capsuni
previous
New York Cheesecake cu sos de capsuni
gem de capsuni
next
Gem de capsuni
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments