Ingredients
-
200 g unt
-
120 g zahar
-
1 lingurita coaja razuita de lamaie
-
2 galbenusuri
-
180 g migdale macinate
-
270 g faina
-
150 g ciocolata
-
fulgi migdalepentru ornat
Islere
Fursecuri fine, cu migdale, unite cu un gem aromat de caise si lavanda (reteta o gasiti tot pe blog 🙂 https://luckycake.ro/portfolio/gem-de-caise-si-lavanda/), apoi glazurate in ciocolata. Nu au apucat ziua urmatoare 😛
(15 buc)
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
Preincalzim cuptorul la 180 grade. Luam o bucata de aluat , si o feliem la o grosime de 0.5 cm . Asezam fursecurile pe hartie de copt in tava. Le dam la cuptor 1o minute, nu mai mult deoarece apoi se intaresc prea mult. Le scoatem si le lasam sa se raceasca pe tava , abia apoi le mutam, deoarece sunt foarte fragile cand sunt fierbinti. Procedam la fel si cu cealalta bucata de aluat. |
3
Done
|