0 0
Pui toscan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Pui toscan

Share

De obicei gatesc cu pui de casa, din care fac 2 feluri de mancare . Supa sau ciorba si un fel principal. Acum am facut o supica de pui cu taitei pe oase, si piept , iar cu restul am facut aceasta reteta de pui toscan .

Ingredinte pui toscan :

  • 2 pulpe superioare
  • 2 pulpe inferioare
  • 2 aripioare
  • 2 cepe mari
  • sare/piper
  • usturoi granulat
  • boia
  •  4 rosii curatate de coaja
  • 1 ardei rosu
  • 1 mana masline
  • 2 catei usturoi
  • 50 ml ulei masline
  • 3-4 frunze salvie
  • 2 crengute cimbru

Preparare pui :

pui toscan 2

 

Pulpele le condimentam cu sare, piper , usturoi granulat si boia. Ceapa, ardeiul, rosiile , le feliem subtire si le asezam in tava. Apoi punem usturoiul taiat felii foarte subtiri.

Stropim cu ulei de masline, sare si piper . Amestecam usor , punem maslinele, iar deasupra salvia si cimbrul. Peste asezam pulpele si dam la cuptor la 200 grade timp de 60-70 minute.

La jumatatea timpului intorcem carnea. Daca se rumeneste prea tare deasupra in ultimele 15-20 minute coboram temp la 180-190 grade. Enjoy !

Noi l-am servit cu o felie de paine facuta in casa https://luckycake.ro/portfolio/paine-rapida/

 

Lucky Cake

previous
Salata de icre
Blat pufos de vanilie
next
Blat pufos de vanilie
previous
Salata de icre
Blat pufos de vanilie
next
Blat pufos de vanilie
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments