0 0
Oua umplute

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 oua fierte tare
1 galbenus
100 ml ulei
1 lingurita mustar
2 linguri smantana
1/2 lingurita verdeturi maruntite bine patrunjel/cimbru/oregano
boia
sare/piper
arpagic

Oua umplute

  • Medie

Ingrediente

Distribuie

Pregatind aceasta reteta mi-am dat seama ca mie nu imi placeaua ouale umplute ce erau scaldate in maioneza… asadar va servesc cu oua umplute, maioneza o pun langa , e optionala 😉

(Visited 1,873 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Prima data fierbem ouale, eu le fierb aproximativ 12 minute, apoi le pun in apa rece. Dupa ce s-au racit , zdrobesc coaja bine de tot cu dosul lingurii, apoi le rulez usor pe masa de lucru. Asa obtin mereu oua curatate frumos!

2
Gata

Pana fierb ouale , din galbenus, mustar si ulei, fac maioneza.

Cu un cutit ascutit taiem ouale in doua si scoatem cu grija galbenusul. Galbenusul se freaca bine cu furculita, apoi adaugam 2 linguri rase de maioneza si 2 linguri smantana. Condimentam cu sare si piper, adaugam si verdeturile. Amestecam bine totul pana devine o pasta. Daca e nevoie mai ajustam compozitia- daca e prea moale o dam putin la frigider sau daca e nevoie mai adaugam maioneza. Albusul de ou, il umplem cu crema din galbenus, folosindu-ne de un pos cu dui, sau de un cornet. Deasupra presaram boia si fire de arpagic. Restul maionezei o servim langa ouale umplute, asa simpla sau amestecata cu smantana si sare sau piper dupa gust. Enjoy !

Lucky Cake

anterioară
Islere
următoare
Muschiulet de porc la cuptor
anterioară
Islere
următoare
Muschiulet de porc la cuptor

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre