0 0
Vita in sos de rosii

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Vita in sos de rosii

Distribuie

Aceasta reteta am pregatit-o cu ingredientele date in concursul Mistery Box Challange, o provocare care mie mi s-a parut interesanta. Ai un numar de ingrediente cu care trebuie sa prepari un fel sau chiar 2 feluri de mancare, in fiecare luna concursul se desfasoare pe un blog diferit, primul fiind aici. Iata propunerea mea :

Ingrediente:

800 gr pulpa sau muschi vita

1 cutie rosii maruntite

4 linguri apa

1 lingurita ghimbir ras

1 catel usturoi ras

4 linguri ulei masline

oregano

150 gr faina

sare piper

ulei pt prajit

Preparare:

Taiem carnea felii groase de 1 cm si o batem bine cu batatorul de carne apoi o dam prin faina, o scuturam de excesul de faina, si o punem la prajit in tigaie cam 2-3 minute pe fiecare parte.Repetam procesul pana sunt toate feliile gata .Le condimentam cu sare si piper. Usturoiul il razuim , il amestecam cu oregano si ghimbirul ras, apoi adaugam rosiile maruntite si apa, condimentam cu un pic de sare si piper . Intr-o tava pentru cuptor     25cm *35 cm  punem carnea apoi peste  turnam amestecul de rosii, stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor la 200 grade timp de 20 minute( daca e nevoie si scade prea tare sosul, mai adaugam cateva linguri de apa).

Servim cu garnitura de orez sau cous cous.Pofta buna!

 

 

(Visited 135 times, 1 visits today)

Lucky Cake

anterioară
Tort Angel Cake
Paste cu ragu napoletan
următoare
Paste cu ragu napoletan
anterioară
Tort Angel Cake
Paste cu ragu napoletan
următoare
Paste cu ragu napoletan