Ingredients
-
2 kg carne vita
-
2 bucati ceapa rosie
-
2 bucati morcovi
-
1 bucata pastarnac
-
4 tije telina apio
-
o bucata de 20 cm praz
-
3 catei usturoi
-
1 lingurita pasta de tomate
-
1 lingurita boia
-
1/3 lingurita chimen macinat
-
2 bucati frunza de dafin
-
100 ml vin rosu
-
1 l apa calda
-
20 grame faina
-
100 ml ulei de masline
-
dupa gust sare/piper
Tocanita de vita cu legume
Nu e iarna fara tocanita de vita . E mancarea noastra de suflet in zilele reci, reconfortanta, satioasa si gustoasa. Langa ea nu iti trebuie decat paine cu coaja crocanta si muraturi de casa. Pregatirea ei dureaza, insa merita fiecare minut, va fi carnea frageda, aromata .
Steps
1
Done
|
Inainte de a incepe cateva sfaturi :) Taiem carnea de vita bucatele de 2/2 cm. In oala punem uleiul si il incingem, prajim carnea in 3 ture. Cand o parte s-a rumenit , o scoatem si adaugam alta tura. Acest pas e important pentru aroma intensa a preparatului. |