0 0
Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
20 buc creveti
400 ml smantana pentru gatit
150 grame spanac
5 bucati rosii uscate
2 catei usturoi
75 ml vin alb
50 ml ulei de masline
300 gr tagliatelle
75 grame parmezan ras
1 bucata mica ardei iute

Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

  • 35 min
  • Pentru 4
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Tagliatelle cu creveti si spanac in sos de smantana

Iubim pastele si retetele simple , precum aceasta. Cand folosim fructe de mare e important sa alegem ingrediente proaspete. Intrebati vanzatorul de provenienta lor, termenul de valabilitate.

(Visited 4,398 times, 2 visits today)

Pași

1
Gata

Prima data curatam crevetii , eu am folosit creveti proaspeti asa ca i-am decorticat . Apoi am pus apa la fiert pentru paste. In apa am adaugat 1 lingurita de sare, cand apa fierbe adaugam pastele.
Apoi intr-o tigaie am pus ulei de masline, crevetii , i-am lasat cateva minute pana s-au facut. Am adaugat usturoiul, ardeiul iute si apoi vinul. Lasam sa dea in clocot si apoi inca 2-3 minute pana se evapora putin. Urmeaza rosiile taiate feliute si baby spanac. Amestecam usor de cateva ori, apoi punem smantana. Peste smantana ,parmezanul razuit si condimentam cu piper.
Mai lasam 2-3 minute apoi oprim focul. Scurgem pastele si le turnam peste creveti. Amestecam usor si servim cu felii de lamaie. Enjoy !

Lucky Cake

Blat de tort oparit
anterioară
Blat de tort oparit
Prajitura Pina Colada
următoare
Prajitura Pina Colada
Blat de tort oparit
anterioară
Blat de tort oparit
Prajitura Pina Colada
următoare
Prajitura Pina Colada

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre