Ingredients
-
750 grame
conopida
-
2 bucati medii
morcovi
-
1 bucata
patrunjel radacina
-
100 grame
telina radacina
-
1 bucata
ceapa
-
100 grame
branza ceddar
-
150 ml
smantana pentru gatit
-
2 catei
usturoi
-
1/2 lingurita
frunzulite de cimbru
-
2 litri
apa
-
dupa gust
sare/piper
-
cateva felii ( optional) de
bacon
-
20 grame
unt
-
50 ml
ulei
Share
Supa crema de conopida coapta
E un deliciu ! Gustul de conopida coapta este delicata, se combina perfect cu baconul crocant . Bruschetele cu ierburi aromate ii dau prospetime , trebuie sa o incercati 😉
Reteta pentru bruschete o gasiti aici : https://luckycake.ro/retete/bruschete-crocante-cu-ierburi-italienesti/
Steps
|
Preparare
Prima data preincalzim cuptorul la 200 grade.
Apoi spalam si rupem conopida in buchetele ( eu am cantarit conopida dupa ce am curatat-o).
Pe o tava punem hartie de copt, apoi conopida. Asezonam cu putin ulei de masline, sare si piper, daca va place picant puteti adauga cativa fulgi de chilli. Amestecam bine , apoi o dam la cuptor 20-25 minute sau pana incepe sa se rumeneasca usor.
Intre timp curatam zarzavatul , razuim usturoiul. Legumele le tocam grosier.
Punem in oala untul si uleiul ramas, apoi legumele cu exceptia usturoiului. Adaugam si cimbrul. Le calim cateva minute , apoi asezonam si adaugam si usturoiul. Punem si conopida de la cuptor, si adaugam apa. Lasam sa fiarba 25-30 minute .
Daca legumele sunt fierte punem sa blenduim supa, eu folosesc un mixer vertical.
La final adaugam smantana de gatit si branza ceddar, lasam sa dea din nou in clocot, apoi gustam. Daca e nevoie asezonam dupa gust. Servim cu bacon prajit si bruschete. Enjoy !
|
Branza ceddar cand o punem?
Cand adaugam si smantana de gatit