0 0
Tagliatelle cu dovlecel si bacon crocant

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:
350 grame tagliatelle
250 grame dovlecel
100 grame bacon
600 ml sos de rosii
50 grame parmezan ras
dupa gust sare/piper
1 lingura ulei masline

Tagliatelle cu dovlecel si bacon crocant

  • 40 min
  • Pentru 4
  • Ușor

Ingrediente

Distribuie

Tagliatelle cu dovlecel si bacon crocant

O mancare rapida, simpla si totusi, extra delicioasa ! Se poate preapara in orice zi a saptamanii, chiar si daca aveti invitati, se vor linge pe degete 😛

Sosul se prepara dupa aceasta reteta https://luckycake.ro/retete/sos-marinara-pentru-paste-reteta/ si e indicat sa il faceti dinainte.

Daca aveti in camara sosul facut dupa reteta mea, e muuult mai simplu, doar il desfaceti 😉 Reteta lui o gasiti aici https://luckycake.ro/retete/sos-de-rosii-pt-iarna/

 

(Visited 248 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Preparare

Intr-o oala incapatoare punem 3 l de apa la fiert, adaugam o jumatate lingurita de sare. Pana fierbe apa pregatim sosul cu dovlecei.
Pentru aceasta reteta folosesc dovlecel cat mai crud, nu mai mare de 20 cm, las coaja si il curat de samburi. Il tai 4, pe lungime, si il feliez subtire. Baconul il tai la fel, apoi pun tigaia cu uleiul de masline pe foc. Le punem amandoua impreuna, dovlecelul si baconul si le lasam pana se rumenesc. Apoi cu o paleta sau spumiera le scoatem pe o farfurie.
In aceeasi tigaie punem sosul de rosii ( daca nu il avem gata facut, acesta il facem prima data) si il lasam 4-5 minute sa fiarba, pana se reduce usor.
Fierbem pastele conform intructiunilor de pe amblaj, apoi le scurgem si le adaugam peste sos. Amestecam si daca e nevoie asezonam cu sare si piper. La final punem dovleceii si baconul crocant , apoi parmezanul razuit, servim imediat. Enjoy !

Lucky Cake

Tort Cherie
anterioară
Tort Cherie
următoare
Brownie cheesecake cu dovleac
Tort Cherie
anterioară
Tort Cherie
următoare
Brownie cheesecake cu dovleac

Lasa-ne un mesaj

avatar
  Subscribe  
Notificare despre