Ingredients
-
750 grame capac vita Angus
-
2 oua
-
150 grame pesmet
-
150 grame faina
-
dupa gust sare/piper
-
cateva felii de lamaie
-
pentru prajit ulei
-
100 grame unt
Snitel vienez din vita Angus
Am primit de curand o bucata frumoasa de capac de vita Angus. Si dorind sa fac rapid ceva de mancare, desigur si pe placul baietilor, m-am pus pe facut snitele 🙂
Pentru prima oara le-am facut din carne de vita, asa cum e reteta originala a snitelului vienez. Au iesit fragede, moi, si pline de aroma. Era si normal, folosind o carne de calitate, premium, produsul final sa fie unul deosebit.
Carnea mi-a fost livrata la domiciliu, tocmai din Sibiu pana in Satu Mare, in cutie frigorifica returnabila.
Pe cei de Karpaten Premium Angus ii gasiti online pe site-ul https://premiumangus.ro/
Tot aici gasiti mai multe retete, informatii despre produsele lor si puteti plasa comanda.
Steps
1
Done
|
Preparare snitel vienezPrima data vom felia carnea de vita, in felii groase de un jumatate de centimetru. Apoi cu un ciocan/batator de snitele vom fragezi carnea, batand fiecare felie pana ajunge la grosime de 2 mm. Acest lucru va face ca snitelul sa fie mai fraged si carnea sa se patrunda mai repede. |