O cina usoara si delicioasa e oricand binevenita. De cand am descoperit branza halloumi o folosesc de cate ori am ocazia. Salata de cruditati merge de minune cu pui si branza. Nu va ramane decat sa incercati si sa imi spuneti daca va place.
Ingrediente salata :
- 4 fileuri pui
- 200 gr branza halloumi
- 200 gr baby spanac
- 100 gr rucola
- 1 morcov
- 1/2 lamaie
- sare 2 linguri sos soia
- 1 buc 2 cm ghimbir
- 2-3 picaturi ulei de susan 1 lingura ulei de masline crema de otet balsamic
- 6-8 rosii cherry seminte de susan
Pieptul de pui il amestecam cu sosul de soia, ghimbirul ras, uleiul de susan si cel de masline.Il lasam 20 minute la marinat. Pe tigaia de gratar prajim pieptul de pui , la foc iute, cam 5 minute pe fiecare parte, depinde de grosimea fileurilor de pui, apoi prajim si branza halloumi, cam 3 minute pe fiecare parte. Spanacul si rucola le spalam si le lasam la scurs intr-o strecuratoare, morcovul il curatam si cu ajutorul curatatorului de legume il feliem subtire.Rosiile le taiem in 2, apoi punem salata pe un platou, rosiile, morcovul, presaram putina sare si apoi stoarcem zeama de la lamaie. Punem pieptul de pui taiat felii si branza apoi asezonam cu crema de otet balsamic. Presaram cateva seminte de susan si servim. Pofta buna!