5 0
Sos Caramel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Reglați numărul de porții:

Nutritional information

Sos Caramel

un deliciu !

  • 15
  • Pentru 6
  • Medie

Ingrediente

Distribuie

Sos caramel DSC_0612-2

 

Sos Caramel

E cel mai simplu si bun sos de caramel pe care l-am facut vreodata. De cand am descoperit acest sos, nu mai cumpar din comert 🙂 . Il puteti folosi in prajituri, pe inghetata, in cafeluta, cu felii de mar sau orice alt fruct. Se poate pastra in frigider pana la 1 luna intr-un borcan. Iata in cate retete il puteti folosi https://luckycake.ro/?s=caramel

  • 250 gr zahar il caramelizam
  • pana devine auriu, adaugam
  • 50 gr unt taiat cubulete, cate unul pe rand, pana se incorporeaza, apoi adaugam
  • 200 ml smantana pt frisca, o adaugam incet , cate putin pe rand si mai lasam sa fiarba un minut la foc mediu, dam la o parte si lasam sa se raceasca.
(Visited 25,588 times, 1 visits today)

Pași

1
Gata

Lucky Cake

anterioară
Frigarui de curcan cu rosii si ananas
următoare
Pancakes cu banane si afine
anterioară
Frigarui de curcan cu rosii si ananas
următoare
Pancakes cu banane si afine

23
Lasa-ne un mesaj

avatar
10 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
AncaKamyGeorgianaRoxanaMadalina Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Raluca Haisiuc
Vizitator

Testat! Foarte bun!

Lucky Cake
Vizitator

multumesc Raluca !

Georgiana
Vizitator
Georgiana

Mie mi s-a branzit . Oare de ce ?

Lucky Cake
Vizitator

doar atunci se branzeste cand folositi unt slab sau frisca vegetala

Marinela Caeriu
Vizitator

suuuper

Cristina Raba
Vizitator

Alina iasa mult din toate Ingredientele astea,eu vreau sa folosesc doar pt.un tort cu mousse de caramel,ce altceva as putea folosi in locul sosului daca nu il prepar

Elena Lorena
Vizitator
Elena Lorena

Testat,e cel mai bun sos,multumim Alina pt reteta

Lucky Cake
Vizitator

Multumesc Elena !

Andreea
Vizitator
Andreea

Buna ‘as vrea sa fac acest sos si sa il amestec cu mascarpone pt a face p Rulada!o sa meargă?nu o sa imi curgă crema??multumesc pt răspuns!

Lucky Cake
Vizitator

Buna ! Nu va curge atata timp cat sosul este rece cand il amesteci cu mascarpone

Cristina Soreanu
Vizitator
Cristina Soreanu

Vreau sa fac un mousse de caramel si imi trebuie 510gr caramel si inca vreo 200gr pt ornat, adica vreo 710gr caramel in total, spune-mi te rog ce cantitati sa folosesc pt a scoate acest gramj? Multumesc anticipat Alina si felicitări pt retetele minunate care ni le impartasesti! Zi buna

Lucky Cake
Vizitator

Cristina, faci reteta dublata si va fi ok , ce ramane il pastrezi in frigider, Multumesc si eu 🙂

Lavinia
Vizitator
Lavinia

Bună! Din cantitățile menționate în rețetă, cate grame de sos rezulta? L am făcut, dar nu am cantar și am nevoie de 200 g pt tortul cu crema caramel și ciocolata! Mulțumesc!

Lucky Cake
Vizitator

200 gr sos caramel sunt aproximativ 6-7 linguri pline

Daniela
Vizitator
Daniela

F interesant o sa-l incerc cat de curand.felicitari am mai fc pe cel cu mousse de miere si nuci ??????f buunn

Lucky Cake
Vizitator

Multumesc, sosul de caramel e un deliciu, tortul cu mousse de miere si nuci e wow :*

Madalina
Vizitator
Madalina

Buna, am incercat sa listez aceasta reteta, dar din pacate doar primele 2 pagini se listeaza.
Este cumva blocata reteta pentru listare?

Lucky Cake
Vizitator

nu este blocata insa nu stiu de ce nu merge, vom remedia in scurt timp

Roxana
Vizitator
Roxana

As dori sa pregatesc sosul asta. Spune-mi, te rog, ce tip de smantana ai folosit? Oare Pilos este buna, sau trebuie ceva mai …. “natural”?
Multumesc!

Lucky Cake
Vizitator

Orice smantana pentru frisca cu continut mai mare de grasime de 30 %

Anca
Vizitator
Anca

Smantana pentru frisca este pur si simplu smantana?

Lucky Cake
Vizitator

Smantana pentru frisca este smantana dulce cu peste 30% grasime

Kamy
Vizitator
Kamy

Numai pe acesta îl fac, mulțumesc!?