5 0
Sos Caramel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:

Nutritional information

Sos Caramel

un deliciu !

  • 15
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Share

Sos caramel DSC_0612-2

 

Sos Caramel

E cel mai simplu si bun sos de caramel pe care l-am facut vreodata. De cand am descoperit acest sos, nu mai cumpar din comert 🙂 . Il puteti folosi in prajituri, pe inghetata, in cafeluta, cu felii de mar sau orice alt fruct. Se poate pastra in frigider pana la 1 luna intr-un borcan. Iata in cate retete il puteti folosi http://luckycake.ro/?s=caramel

  • 250 gr zahar il caramelizam
  • pana devine auriu, adaugam
  • 50 gr unt taiat cubulete, cate unul pe rand, pana se incorporeaza, apoi adaugam
  • 200 ml smantana pt frisca, o adaugam incet , cate putin pe rand si mai lasam sa fiarba un minut la foc mediu, dam la o parte si lasam sa se raceasca.
(Visited 40,879 times, 2 visits today)

Steps

1
Done

Lucky Cake

previous
Frigarui de curcan cu rosii si ananas
next
Pancakes cu banane si afine
previous
Frigarui de curcan cu rosii si ananas
next
Pancakes cu banane si afine

36
Lasa-ne un mesaj

avatar
16 Comment threads
20 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Sima Adina roxanaAmaliaGina BarbuAncaAlina Miuta Bidian Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Notificare despre
Raluca Haisiuc
Vizitator

Testat! Foarte bun!

Georgiana
Vizitator
Georgiana

Mie mi s-a branzit . Oare de ce ?

Marinela Caeriu
Vizitator

suuuper

Cristina Raba
Vizitator

Alina iasa mult din toate Ingredientele astea,eu vreau sa folosesc doar pt.un tort cu mousse de caramel,ce altceva as putea folosi in locul sosului daca nu il prepar

Elena Lorena
Vizitator
Elena Lorena

Testat,e cel mai bun sos,multumim Alina pt reteta

Andreea
Vizitator
Andreea

Buna ‘as vrea sa fac acest sos si sa il amestec cu mascarpone pt a face p Rulada!o sa meargă?nu o sa imi curgă crema??multumesc pt răspuns!

Cristina Soreanu
Vizitator
Cristina Soreanu

Vreau sa fac un mousse de caramel si imi trebuie 510gr caramel si inca vreo 200gr pt ornat, adica vreo 710gr caramel in total, spune-mi te rog ce cantitati sa folosesc pt a scoate acest gramj? Multumesc anticipat Alina si felicitări pt retetele minunate care ni le impartasesti! Zi buna

Daniela
Vizitator
Daniela

F interesant o sa-l incerc cat de curand.felicitari am mai fc pe cel cu mousse de miere si nuci ??????f buunn

Madalina
Vizitator
Madalina

Buna, am incercat sa listez aceasta reteta, dar din pacate doar primele 2 pagini se listeaza.
Este cumva blocata reteta pentru listare?

Roxana
Vizitator
Roxana

As dori sa pregatesc sosul asta. Spune-mi, te rog, ce tip de smantana ai folosit? Oare Pilos este buna, sau trebuie ceva mai …. “natural”?
Multumesc!

Kamy
Vizitator
Kamy

Numai pe acesta îl fac, mulțumesc!?

Monica
Vizitator
Monica

Am facut in seara aceasta sosul caramel…. un DELICIU, nu mai cumpăr caramel niciodată, cu 3 ingrediente nu ma asteptam sa iasa asa bunatate.
Multumesc frumos ptr rețeta!

Flori
Vizitator
Flori

Buna seara! Nu apar ingredientele pentru sosul de caramel. Ma puteti ajuta? Sunt cele trecute in explicatii: 250 g zahar, 50 g unt, 200 ml frisca? Multumesc!

Alina Miuta Bidian
Vizitator
Alina Miuta Bidian

Tocmai ce am facut acest sos caramel,a iesit super,eu am pus si un varf de lingurita cu sare,ne place usor sarat,maine o sa-l pun peste un tort cu crema de zahar ars.Multumesc pentru reteta!

Anca
Vizitator
Anca

Am făcut caramelul de 3 ori dar s-a tăiat de fiecare data?! Nu îmi dau seama care este problema, unde am gresit pt ca am urmat toți pașii. Poate ma ajutați. Mulțumesc.

Gina Barbu
Vizitator
Gina Barbu

L am facut de doua ori. Nu am cuvinte. Imi vine sa il mananc cu lingura din borcan. E superb. E sublim. Multumesc Alina pt reteta si de fapt pt toate retetele. Inca nu mi s a intamplat sa incerc o reteta de la tine si sa nu imi iasa. Te pup prin telefon ca nu esti mai aproape. FELICITARI pt tot ce faci!

Amalia
Vizitator
Amalia

Se poate folosi si smantana lichida pentru gatit?