0 0
Salata de conopida

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Salata de conopida

  • Medium
Share

Noua ne place conopida gatita in multe feluri, iar salata de conopida este o gustare perfecta pentru micul dejun sau poate fi servit ca si aperitiv .Prepararea ei este usoara si nu dureaza mult.

Ingrediente:

1 conopida micuta

1 catel ustroi

sare, piper

arpagic sau cozi de ceapa verde

maioneza dintr-un ou( o lingurita mustar, un galbenus, ulei)

Punem conopida rupta in buchetele la fiert in apa cu sare.O lasam la fiert pana este bine fiarta,  furculita trebuie sa o patrunda usor,cam 20 -25 minute, o scurgem si o lasam sa se racesca.Intre timp facem maioneza: punem galbenusul,apoi o lingurita de mustar , amestecam bine cu o lingura de lemn  si adaugam in fir subtire uleiul pana cand ajungem la consistenta dorita.Intodeauna amestecam in aceeasi directie.Conopida racita o zdrobim bine cu o furculita , adaugam maioneza , usturoiul razuit si sare si piper.Amestecam bine pana se omogenizeaza. O servim pe paine prajita si cu arpagic sau cozi de ceapa verde maruntite deasupra. Enjoy!

Lucky Cake

previous
Prajitura Delice cu nuca si ciocolata
next
Cake Pops
previous
Prajitura Delice cu nuca si ciocolata
next
Cake Pops
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments