0 0
Salata de icre

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Salata de icre

  • Medium
Share

Un aperitiv minunat, o reteta clasica, dar intodeauna de mare ajutor. Cel mai mult ne plac servite pe paine prajita si cu putina lamaie . Prepararea ei nu dureaza mai mult de 15 minute.

Ingrediente:

100 gr icre sarate hering

70 gr gris

210 ml apa

250-300 ml ulei

200 ml apa minerala

1 lamaie

Prima data pregatim grisul, punem apa la fiert, apoi adaugam grisul, fierbem pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca complet. Apoi punem 1 lingura cu varf de gris, adaugam icrele si mixam pana se omogenizeaza. Apoi turnam ulei , cate putin o data, cam 50 ml o data si mixam bine. Cand se ingroasa mai tare adaugam cate 30-40 ml  apa minerala. Apoi din nou o lingura de gris, ulei si apa minerala. Se mixeaza continuu pentru a obtine icre pufoase. Adaugam o lingurita de zeama de lamaie. Continuam sa adaugam ingredientele pana cand ajungem la consistenta dorita. Gustam si daca e nevoie mai adaugam zeama de lamaie. Se pastreaza la rece . Enjoy !

Lucky Cake

Salata de oua cu avocado
previous
Salata de oua cu avocado
pui toscan
next
Pui toscan
Salata de oua cu avocado
previous
Salata de oua cu avocado
pui toscan
next
Pui toscan
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments