0 0
Fursecuri cu fulgi de ovaz

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
210 grame faina tip 550
110 grame oua
150 grame unt 82 % grasime
235 grame zahar brun
6 grame praf de copt
200 grame fulgi de ovaz cu fructe uscate
un praf de sare
50 grame alune de padure
2 grame nucsoara
2 grame scortisoara

Fursecuri cu fulgi de ovaz

  • 29 min
  • Serves 16
  • Easy

Ingredients

Share

Fursecurile acestea sunt absolut delicioase !

Moi in interior usor crocante pe margini, aromate si miros imbietor,  vor fi magnet in bucataria voastra 😉

Reteta pentru fursecuri cu fulgi de ovaz o aveti mai jos :

Steps

1
Done

Preparare fursecuri

Cateva ponturi inainte sa incepeti :)
- Eu am folosit zahar brun melasa
- toate ingredinetele la temperatura camerei
- cantariti toate ingredietele, da, si ouale :)
- Fulgii de ovaz au continut stafide
Incepem prin a mixa untul moale cu zaharul brun, pana devine spumos, apoi adaugam pe rand cate un ou si apoi mixam dupa fiecare.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt si mirodenii, mixam pana la incorporare. La fainal fulgii de ovaz si amestecam.
Lasam la rece 10 minute, pana preincalzim cuptorul la 175 grade cu ventilatie.
Pe o tava cu hartie de copt, cu ajutorul unei linguri de inghetata punem aluatul de frursecuri. Lasam distanta intre ele, deoarece se latesc destul de mult la copt. Presaram deasupra alune de padure si coacem intre 12- 14 minute.
Dupa ce se racesc la temperatura camerei se pun pe o farfurie si se pot servi. Enjoy !

Lucky Cake

previous
Placinta cu foi, iaurt si stafide
previous
Placinta cu foi, iaurt si stafide
Subscribe
Notificare despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments